Back to Question Center
0

On es troba l'explicació correcta de SEO, considerant la comercialització de motors de cerca?

1 answers:

Sovint puc sentir respostes incòmodes de molts líders empresarials i fins i tot gestors intel·ligents i intel·ligents d'èxit. Tots ells es queixen de confondre's amb els termes de Search Engine Marketing (SEM) i l'explicació de SEO adequada. De fet, ambdós conceptes són immensos i, per tant, solen ser referits indistintament pels operadors de la indústria. Anem a fer front a això, la majoria d'ells estan massa lluny de ser veritablement exactes, només provocant molta confusió.

Ara anem a deixar clar les coses. Sí, l'optimització de motor de cerca (SEO) i la comercialització de motors de cerca (SEM) es dirigeixen als motors de cerca. Però ho estan fent de dues maneres diferents, almenys per utilitzar un parell de paraules diferents. Vull dir que Màrqueting i Optimització té definicions molt àmplies i àmplies, per no dir la seva aplicació general. Us suggerim que busqueu una breu llista de les diferències més fonamentals entre ells, per obtenir la millor comprensió de SEM, completada íntegrament amb una clara explicació de SEO.

 seo explanation

Anem a tenir una analogia crua per veure la diferència alhora. Imagineu que el vostre màrqueting digital és un automòbil. Per a un funcionament correcte, el vostre vehicle necessita tenir una cura adequada del seu motor, en línia amb el manteniment, per exemple, del subministrament de combustible recurrent. Si prenem aquestes metàfores possibles com a punt de partida, podem avançar amb una simple comparació. Sí, la meva oberta comparació està lluny de qualsevol observació precisa, però ha de fer, almenys ara com ara.

El maneig del manteniment del motor seria paral·lel al procés d'optimització de motor de cerca. Cobreix diferents aspectes, com ara controlar la pressió, l'oli, els nivells d'aigua, així com implica moltes altres obres diferents per mantenir el motor funcionant. Per obtenir un millor rendiment, sempre podeu obtenir algunes parts addicionals, o reemplaçar-ne l'existent amb les noves. D'aquesta manera, aconseguirà l'experiència de conducció més eficient per a cada dia. Això és el que considero que és l'explicació més senzilla de SEO. Per fer que aquesta analogia sigui encara més convincent, podem comparar-la fàcilment amb aquest aspecte veritablement desagradable de la propietat d'automòbil odiat per la part dels conductors del lleó, vaig a admetre.

D'altra banda, Search Engine Marketing pot comparar-se amb una necessitat inevitable i recurrent de posar gas fresc al tanc de combustible del seu vehicle. Prenent la referència anterior a treballs de manteniment igualment costosos per a una explicació SEO simplificada, resulta evident que pràcticament qualsevol treball de manteniment i reparació es pot minimitzar a un grau bàsic. Fent-ho (e. g. , manejant el vostre lloc web únicament amb els millors esforços de SEO), podreu ajornar la majoria de les despeses massa fortes durant molt de temps, però tot i així mantenir el vostre vehicle funcionant, almenys al nivell del fons de la roca. La reposició del combustible per a SMM, per contra, continua essent indispensable, per la qual cosa queda l'única forma d'utilitzar el vostre motor, conduir el camí a on vulgueu i quan ho necessiteu de tots els temps.

seo marketing

Conclusió

Tant SEO com SEM estan operant en el mateix camp. Em refereixo a apropar més visitants a la vostra plataforma en línia. Per a l'explicació de SEO franc, l'execució d'un lloc web comercial ben optimitzat i mantingut us proporcionarà un trànsit orgànic de més qualitat. És una inversió laboral i duradora, que assegura el flux estable dels clients reals i, per tant, els ingressos. L'SEM que aposti per la cerca paga, d'altra banda, necessita constantment alimentar-se amb diners en efectiu. Dirigeix ​​el trànsit immediatament, per tant mostrant resultats immediats, però en el seu camí Source .

December 22, 2017