Back to Question Center
0

Puc treballar al meu lloc web com un proveïdor d'optimització de motors de cerca modern?

1 answers:

Igual que qualsevol altra indústria, el món modern de SEO té les seves tendències i sentiments. Per descomptat, tots els proveïdors d'optimització de motors de cerca experimentats els coneixen a tots, ja que els experts de la indústria passen cada dia laborable treballant en un únic tema: com aconseguir un millor rànquing, tenint en compte les desenes (si no centenars) de factors diferents. La majoria d'ells estan relacionats amb l'impacte que proporciona l'avanç constant de l'evolució de l'algoritme de cerca principal de Google.

search engine optimisation provider

I crec que sempre hi ha algunes tendències o esquemes tradicionals de SEO per fer un bon ús de. I independentment de qui sou: un propietari d'un lloc web sentint una manca d'habilitat professional més o un webmaster novell disposat i preparat per obtenir alguna pràctica explotada per tots els proveïdors d'optimització de motors de cerca de bona reputació. A continuació, us mostraré alguns esquemes de treball que actualment es troben els més populars entre la comunitat de SEO moderna, tant els entusiastes com els gurus de la indústria amb una cartera de tota la vida. Per tant, comencem.

Fragments

Els fragments destacats ja són coneguts per gairebé tots els proveïdors d'optimització de motors de cerca professionals com a respostes resumides que responen a una consulta, que normalment es troba a la part superior de la SERP. Més comunament, podeu veure un fragment que apareix a la dreta a la pàgina de resultats per donar a tots els usuaris una informació interessant (normalment com un pla d'acció pas a pas). Tenint en compte que aquests elements són útils i de moda, intentem comprendre la seva lògica i fer-ne ús. De fet, Google treu fragments de fragments d'un contingut del lloc web que dóna una resposta completa però encara curta a una de les sol·licituds més freqüents actualment populars entre els usuaris.

Tenint en compte que els fragments apareixen al voltant del 30% de les consultes de cerca i actuen de manera similar als enllaços d'entrada, això seria una idea excel·lent perquè el contingut del vostre lloc web estigui incrustat amb una llista de punts de referència amb un encàrrec de preguntes, respon només a consultes rellevants i de moda. Tot el que necessiteu és invertir temps per estudiar quines preguntes el vostre públic objectiu és més probable que pregunteu i, tot seguit, només intenteu escriure la millor resposta. Si ho feu, tindreu oportunitats de tenir ocasionals direccions directament als vostres clients objectiu.

Pàgines amigables per al mòbil

Fa prop de dos anys, Google havia introduït la seva primera prioritat mòbil a l'algoritme principal de classificació. Amb el temps, la prioritat cap als dispositius portàtils s'ha convertit en alguna cosa autèntic, també haureu de tenir cura perquè ara el rànquing de cerca està en part determinat per l'experiència de l'usuari de qualitat, especialment quan navegueu pels telèfons intel·ligents i la tauleta. Perquè les pàgines mòbils es carreguin més ràpidament, Google ha lliurat recentment una nova tecnologia AMP. Això significa que la carrera per a un rànquing superior necessitarà que el vostre lloc web s'estigui movent el camí per tenir una versió duplicada de resposta mòbil. Pel que fa ara, us recomano familiaritzar-me amb aquesta nova tendència. Podeu provar fàcilment una de les eines més modernes d'edició de llocs web disponibles en accés obert.

seo provider

Cerca de veu

El futur ja ens està apropant i necessitem adaptar. Vull dir que ara la cerca de veu continua generant una petita quantitat de volum de cerca total. Però estic segur que hem d'actuar com qualsevol proveïdor proactiu d'optimització de motors de cerca, ja que la cerca de veu s'està convertint cada vegada més popular, alimentada pels principals gegants de TI que inverteixen una inversió realment innombrable per finalment completar el desenvolupament de la cerca de veu i pressionen plenament realitzant tecnologia a les masses.

Llavors, què podem fer al respecte? Pel que fa ara, no hi ha respostes ràpides, així que recomano anar a estudiar i reflexionar a fons sobre els reptes bàsics del nínxol que podríem esperar raonablement molt aviat, potser Source .

December 22, 2017