Back to Question Center
0

Desenvolupament del contingut de SEO: quines són les millors pràctiques conegudes per a vostè?

1 answers:

És possible que ja hàgiu escoltat la importància de generar contingut rellevant i útil periòdicament. No obstant això, desenvolupar continguts nous i atractius, ja sigui articles, publicacions de bloc, llibres blancs o estudis de cas, només és la meitat de la batalla. L'altra meitat és aconseguir aquest contingut davant del públic adequat.

En l'article d'avui, vaig a revelar tots els secrets de lliurar el vostre contingut a les persones adequades en el moment adequat. Per tant, comencem.

seo content best practices

Les millors pràctiques de SEO per promocionar el vostre contingut molt després de fer-ho

El que fa que els motors de cerca sigui tan gran és que seguiran atraient nous usuaris molt després heu deixat de promocionar el contingut. S'ha demostrat que, a més de mantenir el vostre contingut rellevant i fresc, els motors de cerca també poden beneficiar el vostre negoci atraient nous públics i augmentant el vostre coneixement de marca.

Si voleu treure el màxim partit d'una estratègia de SEO ben integrada, millor s'adhereix a les pràctiques eficients de SEO que figuren a continuació. Aquests són els següents:

Priorització de paraules clau

Una de les millors pràctiques de SEO que podeu fer per promocionar el vostre contingut és assegurar-vos que utilitzeu paraules clau objectiu al contingut del vostre lloc. Assegureu-vos d'inserir expressions clau de forma natural com a part de la vostra còpia. Això és necessari per evitar l'ompliment de paraules clau.

Per determinar les paraules clau adequades que ajudin al rang de la vostra empresa als resultats de la cerca, heu d'identificar i prioritzar els primers per a la vostra empresa.Comenceu amb el desenvolupament d'una llista de paraules clau relacionades amb el vostre negoci. A continuació, prioritzeu aquestes paraules clau en funció dels factors següents:

  • Interès;
  • Context;
  • Competència.

Fet amb això? Bé per tu. Passeu al següent pas.

Etiquetes d'encapçalament Optimització

El segon pas consisteix a optimitzar les etiquetes de capçalera del vostre lloc web. Recordeu que, quan es tracta de còpia web, la manera d'organitzar i formatar el vostre contingut és molt important. Les etiquetes H1-H6, degudament estructurades, ajuden a Google a comprendre millor l'essència del vostre article. A més, no oblideu col·locar paraules clau als vostres títols per obtenir millors resultats de SEO.

Afegiu alguns enllaços

Tots dos: enllaços externs i interns proporcionen valor de SEO. Quan creeu un article nou o publiqueu una publicació de bloc, considereu afegir enllaços a altres continguts que hàgiu creat anteriorment: si té sentit i se sent natural. A mesura que afegiu els enllaços interns, assegureu-vos que la pàgina web a la qual esteu enllaçant és útil per a l'usuari. A més, assegureu-vos d'utilitzar seguir enllaços.

seo content

Localització del contingut

Els propietaris de llocs web que realitzen negocis en diversos països han de localitzar el seu contingut. Això és necessari per augmentar els vostres esforços de SEO en diferents regions. La localització del contingut no és una tasca difícil. Heus aquí el que podria requerir:

  • Traduir còpia a diversos idiomes;
  • Fer algunes actualitzacions d'ortografia;
  • Tenint en compte les diferències en els noms de domini i els números de telèfon.

Encara que aquests factors semblen fuzz, tenen un paper important a l'hora de lliurar el vostre contingut al públic adequat.

Espero que hagueu gaudit de les pràctiques de SEO anteriors per al desenvolupament de continguts Source .

December 22, 2017