Back to Question Center
0

Com triar les paraules clau de contingut adequades per obtenir més visites d'usuaris?

1 answers:

Seleccionar les paraules clau correctes per al vostre lloc web per obtenir més visites d'usuaris trigarà un esforç. Això també suposarà una gran tasca. Però cada intent de tenir paraules clau de contingut perfectament adequades obtindrà un gran retorn de la inversió. Després de tot, no té sentit treballar massa i pagar molts diners per finalment crear un gran contingut, que difícilment és visible per als usuaris a la llista de Google dels resultats de cerca.

Si només se sent perdut a la vora de la mar amb l'optimització del motor de cerca i les paraules clau de contingut, estic aquí per ajudar-vos a triar bé i tenir les millors paraules clau de contingut. Per tant, descobrim com crear un contingut de pàgina web impecable. Com que el nostre principal objectiu és fer que el vostre públic objectiu estigui disposat a llegir-lo amb entusiasme, oi? I els motors de cerca, com ara Google, també ho agraden.

content keywords

Contingut adequat i paraules clau rellevants

Abans de res, posem una definició en anglès senzill. Una paraula clau és una paraula d'importància crítica que utilitza la navegació per completar l'objectiu final de la seva sol·licitud de cerca. Bé. Però, què passa amb la millor manera de triar les paraules clau de contingut adequades per al vostre lloc web i gaudir de més trànsit?

Suggerim fer un pas enrere. Vegem el procés correcte de seleccionar paraules clau de contingut, des del punt de vista dels vostres clients potencials. Després de tot, es pretenen fer un ús pràctic d'aquestes paraules clau i frases clau. Seguint aquest assumpte molt senzill però ben treballat, vegem els principals enfocaments per completar la tasca des del primer moment:

Surt a preguntar al vostre públic objectiu

Només cal que parleu amb els vostres clients potencials, per exemple, a les plataformes socials, a les controvèrsies dels blocs o a les converses de tema a Internet. Pregunteu a les persones quines referències que normalment fan als vostres productes. La meravella és el que solen anomenar els productes o serveis que esteu tractant. Us sorprendrà d'algunes peculiaritats de la vida real en el vocabulari que fan servir les persones per fer una sol·licitud de cerca. Al final, intenteu veure quines frases de cua llarga són més probables d'usar per a una consulta de sol·licitud referida als vostres productes o serveis.

Segueix buscant en Social Media

Actualment, l'àmbit de Social Media està ple de gent que fa cerques en línia per a la majoria de les coses que puguin necessitar. I hi ha moltes discussions, comentaris, tutorials i altres coses útils per a tu. Accediu a alguns enllaços socials, com ara Twitter o Facebook, simplement per veure què diuen persones reals en aquest moment i quines paraules clau de contingut utilitzen per referir-vos als temes del vostre interès.I assegureu-vos de consultar els temes més variats de la vostra ubicació, que us resultarien útils.

seo keywords

Utilitzeu eines per a la recerca de paraules clau de contingut

Abans de res, només podeu utilitzar el formulari de cerca d'autocompletar de Google. Vull dir que heu de començar a escriure per veure els suggeriments més populars que ofereix el motor de cerca, d'acord amb les sol·licituds de persones en directe. També podeu utilitzar una base de dades de GooglTrends per oferir-vos una bona informació útil per triar les paraules clau de contingut adequades. Després de tot, us recomano sol·licitar Wordtracker. Crec que és la millor eina per al nostre propòsit, que us pot mostrar un gran conjunt de dades útils, com ara la competència actual, el volum de cerques, tenint en compte el vostre territori i molt més Source .

December 22, 2017