Back to Question Center
0

Hi ha alguna cosa particular sobre SEO per a les organitzacions benèfiques? Teniu una guia d'inici de l'optimització del motor de cerca?

1 answers:

L'optimització del motor de cerca (o SEO) és una pràctica molt àmplia d'augmentar tant: la qualitat i la quantitat de trànsit al lloc web a través de resultats de motors de cerca orgànics. En poques paraules, SEO tracta de fer visible el recurs al públic objectiu.

El SEO pot ser aprofitat per gairebé qualsevol empresa que tingui un producte o servei per oferir-potser, hi ha algú que hi estigui activament buscant-lo activament. Amb una estratègia de SEO eficaç en el seu lloc, els clients potencials poden cercar termes rellevants a Google que els atrauen cap al vostre negoci. Si bé és cert que gairebé totes les empreses poden obtenir avantatge de SEO, els experts de Semalt han descobert que certes indústries, incloses les institucions benèfiques, poden beneficiar-se de l'optimització de motors de recerca més que d'altres.

search engine optimization starter guide

Com es va esmentar anteriorment, el propòsit principal de SEO és fer visible el recurs a les persones que voleu trobar. Per a aquells individus que dirigeixen una organització sense ànim de lucre, això significa arribar a persones interessades a donar suport a la mateixa causa que vostè, i disposat a fer donacions per donar suport al vostre treball.

Encara que no hi ha res especial sobre SEO per a organitzacions benèfiques, és millor adherir-se a les recomanacions de SEO que figuren a continuació. Us ajudaran a entendre millor per què SEO és important tant per a una indústria així com per explicar per on començar des de la creació d'una campanya de SEO per a la vostra caritat.

Guia d'inici de l'optimització del motor de cerca per a organitzacions benèfiques

Raons per les quals la vostra caritat s'ha de dedicar al SEO:

  • Augmentar els fons: la donació en línia és una forma ràpida i fàcil d'aportar. SEO és la millor manera de dirigir els visitants directament o indirectament a la seva pàgina de donació en línia.
  • Augmentar la consciència: un lloc web benèfic és l'oportunitat perfecta per poder expressar la paraula sobre la seva organització, oferint a la gent l'oportunitat de veure per si mateixos què es tracta.
  • Construeix la confiança i la lleialtat: una estratègia de SEO ben implementada ajuda a crear una reputació més forta. Funciona de la següent manera: quan la vostra caritat és fàcil de trobar en línia, la gent té més confiança en el que està fent.

Coses que hauria de considerar abans de configurar una campanya de benedició SEO

Atenció de trucada a les paraules clau

Heu de seleccionar acuradament les vostres paraules clau d'orientació. Tria els que més detallen el contingut. Penseu en els vostres clients potencials, què poden cercar per trobar la vostra caritat?. Intenta seleccionar memorables, de manera que hi hagi més possibilitats que la gent torni a Google a la vostra organització i informeu-ne a altres.

Matèries d'ubicació geogràfica

Especifiqueu la vostra ubicació de caritat. Permet que la gent sàpiga on opera la vostra organització. Recordeu que la ubicació és un factor molt important. Al principi, no perdis temps intentant classificar-te molt fora de la teva zona. Centrar els vostres esforços en SEO local seria més beneficiós.

basic seo

Mantingueu el vostre contingut Fresc i útil

El contingut rellevant ha de ser la vostra prioritat. És molt recomanable que ompliu el vostre lloc amb continguts nous, útils i emocionants periòdicament. Tingueu en compte que Google i altres motors de cerca recompensen llocs amb un contingut valuós al reforçar el seu rànquing en funció de factors com:

  • Temps dedicat al lloc;
  • Exploració del lloc web;
  • Enllaços externs al lloc.

A més, assegureu-vos que el vostre lloc web de beneficència estigui optimitzat per a mòbils i que no tingui cap error per a una millor experiència d'usuari.

Aneu a la vostra caritat SEO

Espero que hagueu gaudit d'aquesta guia d'inici de l'optimització del motor de cerca. Tingueu en compte que aquests són només alguns consells per obtenir el vostre rànquing SEO sense gastar massa temps i fons. Comenceu a crear la vostra campanya SEO de caritat ara mateix i vegeu què passa amb el vostre rànquing en un mes Source .

December 22, 2017