Back to Question Center
0

Què ha canviat en els serveis SEO de serveis sanitaris?

1 answers:

El temps vola ràpidament. No és d'estranyar que l'atenció mèdica SEO ha canviat molt en els darrers anys. En l'article d'avui, us explicaré sobre els canvis més significatius que han tingut els serveis SEO empresarials en els darrers dos anys, de manera que els proveïdors mèdics serien més fàcils de determinar de quina manera haurien d'actualitzar els seus llocs web. Per tant, més a prop del punt.

business seo services

El contingut de forma llarga és una clau

El 2017, el nombre de pacients que es dirigeixen a la xarxa per buscar una variada gamma d'assumptes relacionats amb la salut continua creixent. Les consultes de cerca de persones són cada vegada més detallades. Com a resultat, Google està millorant en identificar la intenció de l'usuari i retornar resultats més rellevants.

Tenint en compte les observacions esmentades anteriorment, podem formular les següents conclusions: els motors de cerca prefereixen llocs web amb contingut original i llarg, que ressona amb el seu públic objectiu.Com que els motors de cerca actuals poden determinar ràpidament el nivell de qualitat del vostre contingut, és molt recomanable centrar-vos a generar textos informatius i llegibles.

Pel que fa als hospitals i pràctiques mèdiques, han de centrar-se més en la intenció més enllà de les paraules clau específiques quan es construeix la seva campanya de SEO. La investigació, l'optimització del lloc web i l'ajustament de contingut són tres coses que els professionals de la salut han de tenir en compte a mesura que aprofundeixen en el món del SEO.

Importància de l'optimització mòbil i la construcció de vincles naturals

El 2012, Google va llançar una actualització crucial. Es tractava de llocs de classificació més alts si utilitzen tàctiques d'enllaços naturals. En paraules simples, quan els serveis empresarials atrauen enllaços SEO de qualitat i construeixen la seva xarxa de manera natural i honesta, obtenen una major autorització de Google i tenen un rang superior en SERP. Tingueu en compte que el contingut també ha de ser d'alta qualitat i rellevant per a les cerques dels usuaris. Tingueu en compte: Google sabrà si algú ha copiat text d'un altre lloc.
Tres anys després, Google va canviar encara més el seu algoritme de rànquing: el motor de cerca va començar a donar preferència a les pàgines web optimitzades per a mòbils. Això va obligar a les pràctiques mèdiques a optimitzar els seus recursos i pàgines de destinació per a dispositius mòbils per mantenir el seu rànquing.

business seo

Embolcall

Com podeu veure, el primer que han de comprendre els proveïdors d'atenció mèdica és que els visitants arribin al seu lloc web. El segon pas consisteix a optimitzar àrees del lloc que requereixen actualitzacions, això pot augmentar el rang del vostre lloc web. Una vegada que entenguis les respostes que busquen els pacients, proporcioneu-los una història rellevant, indicant quines tàctiques funcionaran millor. També és convenient aplicar les dades d'anàlisi del lloc web per obtenir una millor visibilitat.

Com podeu veure, el futur del SEO es tracta del context. La vostra estratègia de SEO hauria d'estar al voltant de determinar les necessitats prioritàries dels vostres pacients. Centreu-vos en crear contingut valuós i atractiu: tard o d'hora, els motors de cerca us recompensaran amb un alt rang de cerca. Això és tot per ara. Si teniu alguna pregunta o voleu compartir les vostres idees de SEO per millorar els serveis empresarials, no dubteu a contactar amb l'equip de Semalt. Ens encanta escoltar els nostres lectors Source .

December 22, 2017