Back to Question Center
0

Hi ha un verificador de SEO del lloc web en línia que em pot ajudar amb enllaços d'entrada?

1 answers:

A continuació, us explicaré com escollir un comprovador de SEO del lloc web en línia per evitar possibles esdeveniments negatius. Vull dir aquí els problemes més comuns amb la violació de les directrius de Google, que poden conduir a la classificació de sancions o fins i tot a completar la indexació de tota l'autoritat de domini. El que passa és que els motors de cerca ens observen per detectar qualsevol violació, manipulació o esquema gris per a un major rànquing de llocs web a les SERP. Entre els errors més freqüents, hi ha la manca de contingut de qualitat, així com un backlinking injust. Per això, seria una idea bastant raonable tenir sempre en compte el procés de creació d'enllaços orgànics per a cada pàgina web. Si ho feu, haureu de seleccionar el correcte verificador de lloc web de SEO en línia. I hi ha massa eines com aquesta disponibles en accés obert. Llavors, com fer l'elecció correcta després de tot?

website seo checker online

Comencem amb el que necessiteu primer i principal de la vostra comprovació. Recomano tenir un doble control sobre els següents elements:

 • Història del seu historial de vincles d'almenys tres mesos
 • Estudi a fons dels enllaços de l'àncora
 • Les fonts del backlinking
 • Comprovació personalitzada de tots els tipus d'enllaços que tingueu

Així, per evitar qualsevol penalització de Google per un retrocés deslleial, us recomano que consideri un checker de lloc web a Internet de les següents eines analítiques provades per l'ús: Serpstat, Ahrefs, Majestic o Semalt Analyzer. Pel que fa a mi, us recomano controlar els enllaços de retorn del vostre domini setmanal, o almenys una vegada cada dues setmanes. L'ús de qualsevol lloc web de verificador de SEO en línia que he esmentat anteriorment pot ajudar a manejar el procés d'una manera autoguiada, gairebé en la seva totalitat.

Per fer que els backlinks de supervisió siguin encara més ràpids i senzills, observem un verificació d'enllaç típic que fa l'Anàlisi de Backlink per Serpstat per a l'exemple més comú. Per executar l'avaluació bàsica de tots els elements, només hem de visitar la pàgina web oficial d'aquest proveïdor de frameworks en línia. Una vegada que introduïm el nostre nom de domini que necessita verificar, rebreu un informe de resum a curt termini. A través d'aquest típic informe d'enquestes, vam prendre com a exemple, observaríem el següent:

 • Import total de backlinks
 • La història més recent, que abasta totes les actualitzacions i canvis, que es va produir a través de l'últim període fins a tres mesos
 • Llista resumida d'enllaços purament fiables procedents de les àrees de domini de l'autoritat més forta com. edu o. gov, ben reconegut per Google, així com la resta de motors de cerca principals, com ara Bing i Yahoo
 • Llista específica de precaució que cobreix només enllaços recentment creats i recentment perduts, tant per a la vostra atenció més precisa com verificació, incloses les dates del seu índex
 • L'últim horari de trànsit dels dominis de referència per al període recent de fins a tres mesos
 • Llista estàndard dels ancoratges, així com el seu recompte total
 • Una avaluació resumida del rendiment del backlinking del vostre lloc web, estimat per Serpstat com a indicador de confiança.

SEO Backlinks

D'aquesta manera, podríem esperar una anàlisi de backlinking fins i tot sofisticat amb un lloc web estàndard de verificador de SEO en línia per no trigar més de 10-15 minuts. Com ja he esmentat, només li correspon triar la manera d'anàlisi de l'enllaç de retrocés amb una d'aquestes quatre eines a les quals es refereix al principi. Pel que fa a mi, he trobat el meu últim web checker en línia mitjançant l'eina de Serpsat. I també podeu intentar fer servir Semalt Analyzer, per aprofundir encara més en el rendiment quotidià del vostre lloc Source .

December 22, 2017