Back to Question Center
0

Què s'inclou en el cost d'auditoria SEO?

1 answers:

Tard o d'hora, tots els propietaris d'empreses reconeixen la importància de realitzar una auditoria de SEO. En el nostre article d'avui, explicarem què és exactament l'auditoria de SEO. A més, determinarem si necessiteu un o bé considerar el seu cost. Per tant, més a prop del punt. Consulteu el que s'inclou al cost d'auditoria de SEO a continuació.

Auditoria de SEO: Com funciona?

A diferència d'un informe tradicional, es fa una auditoria SEO només per a finalitats de màrqueting.

Una auditoria SEO adequada fa una millor visió del vostre lloc web, pàgines web individuals i trànsit global. Els experts en Semalt recomanen que realitzeu aquest control trimestral o al començament de cada projecte.

seo audit cost

Principals avantatges d'una auditoria de llocs web

Identificació d'àrees de realització del vostre recurs

L'auditoria de SEO és una manera perfecta de descobrir quines parts del vostre lloc funcionen bé i quines requereixen millores. Podeu mantenir les àrees bones a zero mentre milloreu les zones febles del lloc per treure el vostre rànquing. L'informe complet, l'anàlisi en profunditat de dades i les recomanacions útils solen incloure's en el cost de l'auditoria de SEO. Tots contribueixen a millorar el rendiment del vostre lloc.

És més que una recerca de paraules clau

A més d'explicar el vostre SEO a la pàgina, l'auditoria de SEO també considerarà la vostra SEO fora de pàgina i tècnica. El primer, SEO a la pàgina, normalment inclou paraules clau, URL, encapçalaments i metaetiquetes d'anàlisi. Tot i que els dos últims fan referència al vostre sitemap i usabilitat del lloc web.

Els individus que planifiquen analitzar tots aquests aspectes pel seu compte haurien de tenir en compte que tot el procés probablement trigarà hores. Potser no tens temps ni desitjo per això. Això significa que necessiteu algú que realitzi aquesta auditoria. Les companyies professionals de SEO us poden ajudar amb això.

Millor possibilitat de trobar-se en motors de cerca Orgànicament

L'auditoria SEO és realment un petit cost per trobar àrees al lloc per millorar. A continuació, podeu fer aquestes millores de forma gratuïta o a un cost inferior als anuncis i a les publicacions patrocinades. A partir d'aquí, podeu organitzar el vostre públic de manera orgànica. Fas un pas endavant a la cerca de Google, ajudant el vostre recurs a fer front a més ulls. L'obtenció de les primeres pàgines de resultats de cerca de Google suposarà que més gent us vegi.

No esteu segur que esteu utilitzant les frases de paraules clau rellevants? No cal preocupar-se! L'auditoria de SEO us informarà ràpidament. És possible canviar les frases de paraules clau sempre que vulgueu assegurar-vos d'arribar al públic objectiu.

seo audit

És hora d'obtenir la seva auditoria SEO!

Obtenir l'auditoria SEO per al vostre lloc web és sempre una gran decisió. Heu d'entendre que tot el procés és molt més profund que mirar les paraules clau del vostre lloc. A més de dir si està utilitzant les frases clau adequades per al públic objectiu, l'auditoria de SEO us dirà si es col·loquen correctament. Aquesta és una bona oportunitat per assegurar-nos que hi hagi una quantitat òptima d'enllaços d'alta qualitat al vostre lloc.

Realitzant l'auditoria SEO de forma periòdica, podreu mantenir-vos al marge de la vostra competència. A més, l'auditoria de SEO és una manera perfecta d'impulsar el vostre rànquing en els mitjans socials ja que proporciona tota la informació necessària sobre com fer que els vostres clients potencials us trobin quan els necessiteu més Source .

December 22, 2017