Back to Question Center
0

Com preparar un lloc per a l'optimització de motors de cerca?

1 answers:

Imagineu la situació en què ha traduït el vostre somni en realitat i ha llançat el vostre propi lloc web. Ara és hora de millorar la vostra presència en línia i atreure els vostres clients potencials al vostre nou domini. Per descomptat, la promoció del vostre lloc web no es pot fer en un dia ja que els rastrejadors de cerca poden trigar una mica a indexar el vostre domini. Tanmateix, podeu influir en aquest procés utilitzant l'optimització del motor de cerca. Com que SEO és un procés que consumeix molt de temps, no rebrà resultats immediats. No obstant això, les primeres millores d'optimització que realitzeu després del llançament de la vostra font web poden tenir un impacte significatiu en el vostre potencial de negoci en línia. Per exemple, la selecció de paraules clau correcta té un gran impacte en la vostra futura presència en línia, ja que els vostres clients potencials cercaran el vostre lloc per aquests termes de cerca. Necessiteu crear una bona campanya d'optimització alhora per estalviar temps en el futur i reduir la necessitat d'arreglar qualsevol error del lloc web.

how to search engine optimization

En aquesta guia, tindreu alguns consells per als propietaris de llocs que acaba de llançar les seves fonts web. Els següents consells us ajudaran a dissenyar una bona estratègia d'optimització de motors de cerca cada vegada que inicieu un nou lloc web per assegurar-vos que estigui dissenyat des del principi per atraure tràfic de qualitat als motors de cerca.

Com puc SEO el meu lloc web recentment llançat?

  • Paraules clau específiques

Cal estructurar el vostre lloc web amb paraules clau rellevants per millorar el seu rànquing. Cada pàgina del vostre lloc ha d'orientar el vostre propi conjunt de paraules clau rellevants i de gran volum per ajudar els motors de cerca a analitzar el vostre contingut. Necessiteu dividir l'estructura del vostre lloc web en diverses categories diferents. Cada tipus s'hauria d'orientar a un terme de cerca diferent per augmentar la vostra possibilitat d'arribar a Google TOP per diverses consultes relacionades. L'estructuració de llocs web té molts beneficis. En primer lloc, crea un tema clar i un terme de cerca objectiu per a cada pàgina web, en lloc de tenir la pàgina principal orientada a diverses paraules clau. Aquest tipus d'orientació ofereix la màxima rellevància del lloc web.

  • Contingut optimitzat d'ús fàcil

Actualment, el contingut rellevant i de qualitat serveix com un important factor de classificació de Google. La generació de contingut optimitzada forma part de l'optimització in situ. Significa que els propietaris de llocs web poden controlar completament aquesta part de SEO. Per tant, abans de començar els esforços efectius de SEO, assegureu-vos que el vostre contingut estigui ben estructurat i rellevant per a la vostra indústria i que us interessi. A més, heu d'incloure paraules clau rellevants al vostre contingut perquè sigui visible per cercar bots. Us aconsello que utilitzeu les paraules clau més elevades i de guany de trànsit als títols i al començament del paràgraf. A més, podeu utilitzar-les en descripcions i ALT.

how to seo

Segons investigacions recents, Google és superior a aquelles pàgines que contenen més de 2.000 paraules, a continuació, pàgines amb contingut breu i lleuger ja que normalment no tenen cap utilitat per a usuaris mitjans 'informació. Per això, aconsello escriure articles de 2 a 3 pàgines d'extensió amb una estricta estructuració, per exemple, guies pas a pas, tutorials o consells. La investigació també mostra que els continguts de mida mitjana i mitjana tenen més probabilitats d'obtenir enllaços que els textos curts. En definitiva, us ajudarà a construir una major quantitat d'enllaços entrants a cada pàgina Source .

December 22, 2017