Back to Question Center
0

Quines són les millors maneres d'optimitzar el disseny de llocs web per SEO?

1 answers:

Un disseny de llocs web és la part més important de la vostra presència en línia, ja que és el primer que veuen els vostres clients potencials quan segueixen el vostre domini. El disseny d'un lloc web és una targeta de visita per a la vostra empresa. Imagineu que proporcioneu als vostres socis comercials i als clients una targeta de negocis embrutida i lleig que no conté cap informació de qualitat.

Com us percebraran?

Probablement voldrien aturar una associació amb vostè. La mateixa situació pot passar en l'àmbit en línia on els visitants del lloc web prenen una decisió en funció de l'aspecte visual del vostre lloc i del contingut que us proporcioneu. Si voleu que el disseny del vostre lloc sigui el generador principal més fort, una pregunta "Com optimitzar un lloc per a SEO?" Probablement us avisarà.

A la veritat, aquest problema no pot ser atès per ningú, excepte els visitants, i ho fan de diverses maneres. Per entendre què volen els clients potencials, necessiteu l'eina d'anàlisi correcta. Aquesta eina us proporcionarà dades de qualitat i quantitat sobre l'experiència in situ del vostre visitant. Per tant, per millorar el disseny del vostre lloc web i fer que sigui fàcil d'usar, és fonamental entendre per què els usuaris arriben al vostre lloc en primer lloc.

how to optimize a website for seo

En aquest article, trobareu algunes tàctiques d'optimització de disseny útils i les formes de com verificar la reacció del client potencial en el vostre redisseny.

Tècniques eficients per a l'optimització del disseny del vostre lloc web

Hi ha una quantitat gairebé infinita de tècniques que cal tenir en compte quan esteu desenvolupant la vostra font web. No obstant això, podem distingir tres elements essencials que haurien de formar part de cada lloc:

  • Reaccions fortes
  • Atenció al client
  • Missatges concrets

Tots aquests elements de SEO poden millorar considerablement la facilitat d'ús del vostre lloc web i ajudar-vos a complir els vostres objectius empresarials. En aquest paràgraf, trobareu alguns aspectes bàsics com optimitzar el disseny del vostre lloc per atraure més clients potencials i duplicar els vostres ingressos.

  • Estructura del lloc web

Evidentment haureu d'optimitzar l'estructura del lloc per facilitar la navegació i l'atractiu. Mentre milloreu el vostre disseny, tingueu sempre en compte els visitants del vostre lloc. Com a usuaris, l'experiència és un important factor de classificació de Google. Els clients potencials han de poder moure's de manera eficient a través de pàgines web per obtenir la informació que necessiten. Evitarà que els visitants s'impacienten i redueixin la taxa de rebot del lloc web. D'altra banda, un disseny de qualitat i fàcil d'utilitzar hauria de ser lògicament construir per garantir que el visitant pugui accedir fàcilment al contingut.

Actualment, els dissenys de la quadrícula són populars entre els administradors web, ja que són màxims flexibles. Els sistemes de quadrícula en particular inclouen esquemes de resposta, sistema de graella 960, Bootstrap 3 i altres eines de qualitat. Aquests sistemes permeten als dissenyadors web crear dissenys de llocs ben estructurats i fàcils de navegar.

Atès que Google aprecia els llocs web que responen a dispositius mòbils i el pren com a factor de classificació, cal tenir un disseny de lloc web que sigui sensible a tots els dispositius mòbils. Tots els continguts importants del lloc web s'han d'ajustar perfectament a les limitacions de les pantalles mòbils. A més, heu de deixar un espai entre botons i funcions a les llistes per permetre que els visitants naveguen fàcilment des dels seus telèfons intel·ligents. Us aconsello que eviteu construccions de disseny i finestres emergents sòlides en un disseny atractiu ja que no es poden reflectir plenament en els telèfons mòbils.

  • Disseny del lloc web

Perquè el disseny del vostre lloc web sigui atractiu i fàcil d'usar, heu d'implementar fonts correctes. Assegureu-vos que les fonts siguin naturals i aptes per a qualsevol pantalla. De lo contrario, el vostre contingut pot semblar molt petit i il·legible. Per exemple, la cursiva en frases llargues complicava un procés de lectura ja que les lletres es combinaven entre si. D'altra banda, us aconsello evitar el nombre de lletres majúscules, ja que pot semblar groller per als lectors.

Per assenyalar l'atenció dels usuaris a elements significatius del vostre lloc, implementeu espais en blanc. Permet als usuaris tenir un descans de tot el visual i la pantalla del seu contingut de forma eficient. En implementar espais en blanc, millorareu l'aspecte visual de la pàgina. A més, és una bona tècnica per fer visible el vostre contingut en diferents pantalles de mida.

Penseu en el vostre esquema de color de disseny. Com que els colors poden influir en les emocions i l'estat d'ànim dels vostres clients potencials, heu d'utilitzar colors atenuats i evitar massa elements brillants. Porteu als vostres clients sentiments feliços mitjançant la implementació agradable als esquemes de color dels ulls. A més, no utilitzeu massa colors, ja que pot distreure a un client de fer una compra.

  • Contingut del lloc web

L'optimització del motor de cerca és l'aspecte més significatiu d'una millora de la presència en línia comercial ja que genera un trànsit dirigit a un lloc web.

SEO ajuda a determinar quina informació ha de mostrar-se per a públics particulars. Per millorar el reconeixement de marca i augmentar la conversió del lloc web, cal implementar SEO. Es tracta de l'ús de paraules clau, encapçalaments, subtítols, imatges, infografies, vídeos promocionals, enllaços interns i externs, descripció i contingut de la meta. El contingut és un rei, i és la millor opció com podeu optimitzar el vostre lloc web per a SEO.

Per fer visible el vostre contingut tant als robots de cerca com als vostres clients potencials, assegureu-vos d'incloure els termes de cerca més rellevants per a la vostra indústria.Els usuaris volen trobar la informació necessària a primera vista, per això és necessari que el contingut més rellevant de la vostra pàgina sigui fàcil de trobar. La vostra pàgina web hauria de ser fàcil d'escanejar. Per tant, cal evitar l'emplenament de paraules clau i els textos llargs. Assegureu-vos que el vostre contingut estigui ben estructurat i que inclogui llistes de butlletins i números, petits paràgrafs, títols i subtítols.

website seo

A més, és fonamental centrar-se en l'objectiu principal del vostre lloc. Cal que presenteu la direcció principal del vostre lloc a la pàgina d'inici perquè els visitants sàpiguen el lloc on es mostra el vostre lloc. Necessiteu centrar-vos en un màrqueting de pàgina d'inici per captar l'atenció dels usuaris i incloure'ls a seguir altres pàgines per aprofundir en el tema.

És recomanable que el lloc web sigui senzill i coherent. Una senzilla estructura de llocs web permet als visitants navegar per les pàgines fàcilment i, posteriorment, millorar la seva experiència. Al món contemporani, els usuaris simplement no volen perdre el temps buscant la informació requerida. Els agradaria aconseguir-ho de forma ràpida i senzilla. Per aquest motiu, el vostre contingut s'hauria de situar estratègicament per ser visible per a tots els usuaris. Cal evitar qualsevol informació innecessària i reduir el nombre de textos al mínim Source .

December 22, 2017