Back to Question Center
0

Què cal esperar de l'empresa d'optimització professional?

1 answers:

Alguna vegada us heu preguntat què fa una empresa d'optimització de motors de cerca? Avui en dia, una professió d'experts de SEO planteja moltes preguntes, ja que aquests professionals fan moltes tasques complexes que ajuden a classificar el vostre lloc web a SERP. Per comprendre el que cal esperar de l'empresa d'optimització, hem d'anar darrere de l'escenari. En aquest article, us donaré una idea de l'esfera d'optimització del motor de cerca i mostrarà què fan els experts de SEO per millorar els seus llocs web de clients.

optimization company

Voldria començar aquest article assenyalant que hi ha quatre fonts principals de trànsit: orgànic (recerca), referències, pagaments i socials. Tanmateix, el trànsit orgànic és el trànsit més orientat. Significa que el trànsit més orientat que obtingueu de dominar les cerques de les vostres paraules clau de nínxol rellevants, les majors possibilitats de convertir aquestes visites en vendes i ingressos.

Per exemple, teniu un producte individual i voleu promocionar-lo en línia. Trieu un nom de domini i contracteu desenvolupadors web professionals que crearan un lloc web o una pàgina de destinació per a vosaltres. S'ha iniciat el vostre lloc. Tanmateix, és clar que no rep un flux de trànsit al vostre domini alhora. I vostè comença a preguntar-se a si mateix les següents preguntes: "Qui sap, excepte jo i el meu comandament, que he llançat un lloc web?", "Els usuaris saben alguna cosa sobre la meva marca?" I "Com puc millorar el meu reconeixement de marca i atreure més visitants la meva font web? ".

Totes aquestes preguntes poden ser contestades per un bon consultor de SEO o empresa d'optimització. Per tant, la següent etapa després del llançament del lloc web és una optimització del lloc web segons tots els estàndards del motor de cerca. Si decideix ampliar l'abast del mercat i augmentar el percentatge de conversió, cal contractar una empresa d'optimització fiable. Un equip d'experts us guiarà cap a l'èxit.

Què fa una empresa d'optimització?

Les empreses de SEO tenen un enfocament diferent per a cada projecte en què treballen. Abans de començar una campanya d'optimització, solen dur a terme una sofisticada anàlisi de nínxols de mercat i la recerca de competidors. Una aproximació a un projecte en línia en particular també dependrà de l'abast de la campanya, nínxol de mercat, pressupostos i altres aspectes fonamentals.

En primer lloc, una empresa d'optimització realitza una anàlisi de l'estructura del lloc. Google i altres motors de cerca populars del món, com Yahoo i Bing, fan èmfasi en que classifiquen llocs millor dissenyats per als usuaris més que per als motors de cerca. El vostre lloc web hauria de ser òbviament ben estructurat i fàcil de navegar. Tanmateix, també hauria d'estar ben estructurat per als motors de cerca per analitzar el vostre contingut.

seo company

Per tant, els experts de SEO proporcionen les següents estratègies per millorar l'estructura del vostre lloc:

  • corregir errors del lloc;
  • implementar Robots. fitxer txt;
  • millora el vostre estat d'índex;
  • implementar Sitemap XML;
  • millora la velocitat de la vostra pàgina;
  • optimitza els elements meta.

La següent etapa de l'optimització del lloc web és una anàlisi de contingut. En aquest moment, els experts en SEO treballen conjuntament amb els venedors de continguts per crear un contingut únic i rellevant. A més, comprovi el contingut que ja teniu al vostre lloc i el milloreu si hi ha una necessitat. D'altra banda, els experts de SEO solucionen, com ara problemes com el contingut duplicat, les pàgines que falten i les pàgines de mala classificació Source .

December 22, 2017