Back to Question Center
0

Quins passos per a l'optimització efectiva del motor de cerca he de fer?

1 answers:

L'optimització efectiva del motor de cerca (o SEO) requereix un coneixement bàsic de les actualitzacions d'algorismes que Google ofereix amb regularitat. Cada professional de SEO hauria de tenir la capacitat de distingir quina de les deu estratègies existents per implementar per arribar a l'objectiu final al final d'una campanya de SEO. Aquest coneixement l'ajudarà a ser millor a decidir quins passos cal emprendre per obtenir un SEO eficaç.

En l'article d'avui, els experts de Semalt us informaran sobre les estratègies d'optimització de motors de cerca més efectives que funcionen el 2017. Segueix llegint per conèixer-los a tots. Per tant, comencem.

effective search engine optimization

Tres metodologies de SEO que es poden utilitzar ara mateix

1. Centrar-se en la indexació semàntica latent

La indexació semàntica latent, també coneguda com LSI, és un mètode de SEO popular que tracta de determinar la relació entre conceptes i termes del contingut. Ajuda a Google i altres motors de cerca a distingir els múltiples significats de paraules i frases particulars.

Simplement, LSI busca sinònims relacionats amb les paraules clau a la pàgina web.

Tot i que LSI es va utilitzar fa més de vint anys, aquesta pràctica encara és beneficiosa per al SEO actual. Les paraules clau LSI són bones per millorar el rànquing de Google de les vostres pàgines web. A més, milloren la possibilitat que el rang del vostre recurs duri molt de temps a SERP i que protegeixi el vostre lloc de la pena.

2. Col·loqueu les paraules clau als encapçalaments

Aquest és també molt beneficiós per obtenir millors resultats de SEO, tot i que es va introduir per primera vegada a finals dels 90. La majoria dels especialistes de SEO suggereixen incorporar aquesta estratègia en les seves activitats diàries de SEO ja que els motors de cerca esperen que els encapçalaments incloguin pistes sobre els temes principals de la pàgina.

Durant anys, les úniques etiquetes de títol rellevants de SEO han estat H1 i H2. Les coses han canviat amb el temps. Actualment, hi ha 6 etiquetes de capçalera, que van des de H1 a H6: cada un indica una importància decreixent. H1 és de la màxima importància, només s'ha d'aplicar un cop per pàgina, normalment per al títol de la publicació. Cada element de l'encapçalament successiu s'ha d'aplicar com a subcategoria de l'anterior.

3. Penseu en la possibilitat d'enllaçar amb els llocs d'autoritats

No es pot negar: els enllaços de sortida milloren el rànquing del lloc web i l'autoritat si s'utilitza correctament. En paraules simples, els enllaços de sortida són aquells enllaços que apunten a algun altre domini del vostre lloc web. Vinculació amb els llocs d'autoritats ajuda Google a comprendre el vostre lloc i augmenta la qualitat del vostre lloc, que juga un paper fonamental en el lloc web de SEO.

La vinculació als llocs d'autoritats és una de les millors maneres de tenir relació tàctil amb els negocis en línia que tenen el mateix nínxol.

seo steps

Embolcall

Fer que el vostre SEO sigui efectiu no és tan difícil com sembla a primera vista. Si s'adhereixen a les recomanacions esmentades anteriorment, l'ajudarà a crear una millor estratègia de SEO que la que actualment està aplicant.

Si teniu alguna pregunta o voleu compartir les vostres tècniques de SEO eficaç amb nosaltres, no dubteu a contactar amb l'equip de Semalt Source . Ens encanta escoltar els nostres lectors!

December 22, 2017