Back to Question Center
0

És cert que SEO i màrqueting de contingut han d'actuar conjuntament?

1 answers:

És una pregunta bastant discutible sobre SEO i màrqueting de contingut. I hi ha molta confusió sobre el seu ús correcte. Alguns webmasters creuen que ambdós estan perfectament ajustats, els altres encara creuen que estan en desacord. Per tant, intentem esbrinar si hi ha fortes relacions entre SEO i màrqueting de contingut, o res d'això.

seo and content marketing

Abans de qualsevol altra cosa, intentem obtenir un suggeriment oposat. Què passa si SEO i el màrqueting de contingut no estan actuant junts? Això seria molt malament, hauria d'admetre. Per descomptat, hi ha moltes diferències entre ells. Sí, fins i tot hi ha algunes àrees crítiques en què SEO i el màrqueting de contingut són totalment distingits. Per tant, enfrontem-ho, mentre que ambdós tenen diversos punts de diferenciació, és encara impossible dividir-los en dues parts separades. Crec que observar cada diferència entre ells no tindria sentit. En lloc d'això, suggereixo centrar la nostra atenció en aquesta possible comparació clara i senzilla.

Aquí teniu una llista breu de punts:

  • El màrqueting de contingut ampli és més complet. L'optimització del motor de cerca tècnica és més estreta i més específica.
  • SEO i màrqueting de contingut estan perfectament a la mà. L'optimització de motors de cerca fa que es compleixin les demandes mantenint una estratègia integral de màrqueting de contingut.
  • Pensi més ampli sobre SEO: utilitza les seves característiques tècniques específiques per integrar-les en el màrqueting de contingut. D'altra banda, una estratègia d'èxit de màrqueting de contingut necessitarà un doble control per adaptar-se a les demandes tècniques de l'optimització de motors de cerca.
  • El màrqueting de contingut es tracta de paraules clau, frases clau de llarga cua, escrits de qualitat, contingut informatiu, etc.Per tant, afrontem-ho: la mateixa essència del màrqueting de contingut és una implementació pràctica de SEO tècnic, que exigeix ​​continguts a la seva manera.
  • L'optimització del motor de cerca està apostant per la recerca de paraules clau, fent-ne un ús adequat, així com el seguiment del rànquing d'aquestes paraules clau a les SERP. El màrqueting de contingut significa usar paraules clau, em refereixo a la seva aplicació pràctica a través de l'estratègia adequada per combinar la densitat de paraules clau amb escriptures naturals i d'alta qualitat per a persones en directe.
  • SEO requerirà que les pàgines web s'incloguin amb enllaços d'entrada. El màrqueting de contingut ajuda a proporcionar enllaços de qualitat mitjançant la publicació d'un contingut de primer nivell que seria interessant per a les persones i que involucraran les masses d'enllaços amb més trànsit.
  • L'optimització de motors de cerca és un fet completament constant que requereix un enfocament persistent sense parar. Així ho fa l'estratègia de màrqueting de continguts, amb la seva acció continuada i l'enfocament proactiu. No podeu fer-los ambdós, ja que només ha de seguir fent-los de manera coherent per veure un rendiment estable i resultats duradors.

seo content

Després de tot, encara hi ha algunes diferències conceptuals entre SEO i màrqueting de contingut, hauria d'admetre. Per aquest motiu, l'optimització de la cerca tracta de coses tècniques molt més diferents, a banda del contingut i del backlinking. I el que hem de donar per fet és que SEO té algunes tasques precisament especialitzades per tractar, per exemple, metadades, etiquetatge, robots. optimització de txt, estratègia de sitemap, etc Source .

December 22, 2017