Back to Question Center
0

Quins són els moments més definitius de l'optimització del motor de cerca web?

1 answers:

Internet sempre creix i evoluciona a l'esfera. Cada dia, els usuaris carreguen tones de diferents informacions de qualitat als cercadors. Per comprendre quin contingut pot ser beneficiós per als usuaris i distingir-lo del correu brossa, els motors de cerca grans com Google necessiten millorar i actualitzar els seus algoritmes regularment.D'aquesta manera, donen una oportunitat perquè els propietaris de llocs web i els usuaris mitjans es beneficiïn de dades de qualitat. A més, les actualitzacions d'algoritmes normals permeten als motors de cerca penalitzar els spammers i els especialistes en barret negre de SEO. Per tant, per mantenir-vos al TOP del joc de SEO, heu de tenir en compte totes les novetats a la indústria d'optimització del motor de cerca web i fer millores adequades al vostre lloc. En aquest article, parlarem de tres moments decisius que van canviar la naturalesa del SEO i que els experts de SEO canvien els seus mètodes d'optimització del lloc web.

web search engine optimization

Canvis dràstics en l'optimització del motor de cerca web

Val la pena dir que durant l'última dècada les actualitzacions d'algorismes de Google han canviat dràsticament les regles del motor de cerca optimització. Tot i que alguns comerciants en línia van caure la caiguda de les classificacions després de les actualitzacions de Google, altres propietaris de llocs web amb molta vista van aprofitar aquesta oportunitat per millorar les seves posicions en SERP. Avui anem a parlar sobre tres actualitzacions d'algoritmes més potents que van canviar el SEO actual.

  • La primera actualització de Google Florida

La primera actualització de Google es va produir el novembre de 2003. Es coneix com a actualització de Google Florida. Aquesta actualització va ser el major canvi en els rànquings de Google en aquells temps. L'objectiu principal de l'actualització de la Florida era aconseguir especialistes en barret negre que estaven tractant de manipular els rànquings. Va ser dissenyat per evitar aquesta tècnica SEO de barret negre com a farcit de paraules clau. El terme 'farciment de paraules clau' ha aparegut des dels primers dies del desenvolupament de l'optimització de motors de cerca. És una tècnica ombrívola que permet als webmasters manipular els rànquings de cerca. És un procés d'inserció de paraules clau particulars o conjunt de frases clau en contingut. Com a regla general, aquests termes de cerca no eren rellevants per al contingut i dissenyats específicament per als robots de cerca, però no per als usuaris mitjans. Aquestes frases es poden repetir a través del text amb tantes freqüències que semblen antinaturals. Per tant, per millorar l'experiència dels usuaris amb el sistema de motors de cerca, Google va decidir penalizar llocs web on s'observen paraules clau de farciment. Després d'aquesta innovació, molts llocs van perdre el trànsit i van sofrir molt. Va trigar molt de temps i esforços perquè els propietaris del lloc web recuperessin la reputació de les seves fonts web. No obstant això, va ser una bona lliçó per a aquells que intenten violar les directrius de classificació estàndard.

  • Actualització de Google Panda

La segona per la seva mida i impacte en el món digital va ser l'actualització de Google Panda. Es va introduir el febrer de 2011. L'objectiu principal d'aquest filtre era evitar que els llocs web amb contingut de baixa qualitat funcionessin als resultats de la cerca de Google. En fer-ho, Google vol retornar llocs d'alta qualitat i rellevants prop de la part superior de la SERP i millorar l'experiència de l'usuari durant la cerca. Aquesta actualització s'ha estremat fins al 12% dels resultats de la cerca. Les grans plataformes d'Internet amb un flux de trànsit constant van perdre més del 50% dels visitants a causa de la caiguda de les seves posicions SERP. Aquesta actualització de Google només perjudica aquells llocs web que tenen un contingut de menor qualitat. Per a altres dominis, la situació no ha canviat dràsticament. Google ha deixat clar que un major contingut de qualitat i major rellevància serà recompensat amb més classificacions més altes, mentre que els textos il·legibles de més baixa qualitat seran sancionats.Panda se centra principalment en llocs amb contingut fi. Aquest filtre va ser una bona manera perquè Google s'orientés a les granges de contingut, precisament, ja que es convertia en un gran assumpte en els resultats de la cerca amb un contingut no exclusiu de baixa qualitat que tendia a classificar-se degut al gran volum. Els principals infractors de les regles no s'han recuperat d'aquest filtre de Google fins a aquesta data. Avui en dia, Google evoluciona a Panda com a part de l'algorisme de rànquing bàsic. Funciona com a part d'una actualització lenta de rodatge, mes durador per cicle. Com a resultat, es va fer difícil saber si un lloc està patint actualització de Panda o no.

google panda

  • Actualització de Google Penguin

L'algorisme de Google Penguin llançat a l'abril de 2012. Es tracta d'un algorisme de webspam que va dissenyar penalitzar aquells que no segueixen les pautes de Google. Quan aquest algorisme va entrar en vigor, Google ha emès la següent declaració:

".aquest algoritme representa una altra millora en els nostres esforços per reduir el correu brossa i promoure contingut d'alta qualitat. Tot i que no podem divulgar senyals específiques perquè no volem donar a les persones una manera de jugar els nostres resultats de cerca i empitjorar l'experiència dels usuaris, el nostre consell per als administradors web és centrar-se a crear llocs d'alta qualitat que creen una bona experiència d'usuari i utilitzeu mètodes SEO de barret blanc (GOOGLE). "

S'ha orientat als llocs web que utilitzen esquemes de vincles fraudulents per classificar-se alts en Google. Aquells comerciants i webmasters en línia que van obtenir un suc d'enllaç als seus llocs usant tècniques de SEO de barret negre, com ara la compra d'enllaços o l'agricultura de vincles, van ser prohibides. Quan es va publicar una actualització de Google Penguin, els llocs que han pres accions per eliminar els enllaços d'entrada que no són de qualitat poden recuperar les classificacions. Per la seva banda, Google ofereix l'oportunitat d'eliminar enllaços dubtosos d'una manera ràpida i gratuïta. Tot el que necessiteu és implementar l'eina de vincles de desautorització de Google. Els que van ser colpejats per l'actualització de Google Penguin van haver d'esperar fins que aquest algorisme funcionés de nou per recuperar les seves posicions de classificació.

Aquest algorisme encara afecta els rànquings del lloc web, ja que la qualitat i els enllaços rellevants són una part important del sistema de rànquing de Google. És per això que pot costar-li la reputació del lloc per implementar una tècnica de SEO de barret negre o contractar un equip de professionals no professionals. Actualment, l'actualització de Penguin va ser majoritàriament després d'abusar d'enllaços i va afectar el 3,1% de les consultes Source .

December 22, 2017