Back to Question Center
0

Com escriure contingut SEO fàcil per mi mateix?

1 answers:

Quan milloreu la vostra presència a la vostra pàgina web, heu d'assegurar-vos que tingueu totes les tècniques importants cobertes per garantir un contingut optimitzat i fàcil d'utilitzar per a SEO.Escriure un bon contingut és fàcil. Tanmateix, heu de fer molta feina per garantir que els motors de cerca obtinguin el vostre contingut. Per fer que el vostre contingut sigui ben classificat i visible per als robots de cerca, heu de seguir alguns dels principis d'optimització del contingut. Sens dubte, es necessita temps per crear un contingut optimitzat i SEO per a un lloc web. Tanmateix, amb l'enfocament intel·ligent d'aquesta tasca, podreu generar contingut SEO fàcil per vosaltres mateixos. En aquest article, intentaré aclarir els dubtes que tingueu i proporcionar-vos tècniques de redacció de contingut intel·ligent.

how to write seo friendly content

Consells per escriure continguts SEO

Abans de començar a parlar sobre els continguts essencials del contingut de SEO, voldria dir algunes paraules sobre els objectius de SEO a deixar enteneu el propòsit d'elaborar contingut optimitzat. L'objectiu principal de l'optimització del motor de cerca és assegurar-vos que el contingut es col·loca a la part superior de Google SERP. Els robots de cerca han d'entendre el contingut del vostre contingut i mostrar-lo a la consulta de l'usuari corresponent.

Per millorar el vostre posicionament en els cercadors, heu de seguir alguns passos essencials:

  • proporcioneu els serveis de més qualitat als vostres clients;
  • millora la vostra autoritat de domini;
  • fan que la vostra empresa sigui respectable.

Hi ha dos tipus d'estratègies d'optimització de motors de cerca que podeu implementar per optimitzar el vostre lloc segons els estàndards del motor de cerca.

Vostè pot fer el seu SEO a l'interior o subcontractar-lo. El SEO intern és assequible i implica que la gent conegui bé el lloc web. Tanmateix, per millorar les classificacions del vostre lloc web, heu de tenir en compte totes les tècniques d'optimització essencials i les novetats del mercat digital. El procés d'optimització interna pot trigar molt de temps i, malauradament, és infructuós. Mentre que un SEO externalitzat és realitzat pels experts provats en aquest camp. Coneixen tots els aspectes d'optimització significatius i poden proporcionar-vos el contingut de més qualitat, ja que saben què esperen els motors de cerca del vostre lloc. En col·laborar amb especialistes de SEO de tercers, podrà rebre bons resultats en 3-6 mesos.

Avui, intentaré ensenyar-te com crear un contingut de qualitat i SEO per tu mateix i, posteriorment, estalviaràs els teus diners en serveis de redacció de textos SEO. El contingut ben optimitzat no ha de ser difícil ni molt de temps, sempre que enteneu com l'optimització de la pàgina pot funcionar al costat del vostre contingut. A continuació s'explica com escriure contingut que sigui SEO que els dos robots de cerca i els vostres clients potencials gaudiran.

seo friendly content

  • Suggeriment de paraules clau

La recerca de paraules clau és la part més important de qualsevol campanya guanyadora de SEO i la part inferior línia de contingut amigable per a SEO. Les paraules clau rellevants i orientades determinen el vostre lloc web. Per fer una recerca de paraules clau correcta, heu de pensar en quines consultes de cerca poden utilitzar els vostres clients potencials per trobar la vostra pàgina web. Hauríeu de desenvolupar l'habilitat de saber què esperen els usuaris del vostre lloc. Per estar a la part superior dels resultats de cerca, heu de seleccionar termes de cerca de cua llarga i menys competitius. Per simplificar un procés d'investigació de paraules clau, podeu implementar eines automatitzades com Semalt Auto SEO, Eina de paraules clau o Google Keyword Planner. Aquestes eines us ajudaran a no només formular una llista de les frases clau més rellevants, sinó que també us donaran una idea de les paraules clau que ocupen els vostres competidors.

  • Obtenció de contingut únic

Per descomptat, no hi ha cap raó per crear el nou contingut si no és prou autèntic com per destacar-se. Fins i tot si preneu una idea d'una altra font, heu de proporcionar una perspectiva única que afegirà valor al tema en particular. En copiar contingut enganxat, corre el risc de rebre sancions de Google i perdre les posicions de classificació. A més, els usuaris que han vist aquest contingut no original en altres fonts, no faran que el vostre domini sigui rellevant i de confiança. Assegureu-vos que el vostre contingut sigui únic, rellevant i actualitzat per implicar els usuaris i convertir-los en els vostres clients. Podeu comprovar l'originalitat del contingut per moltes eines automatitzades disponibles, com ara Copyscape o Checker de plagi.

  • Optimització i estructuració de títols

El títol del vostre lloc web és el primer que els usuaris poden observar quan cerqueu. Serveix com a vista prèvia del contingut del vostre lloc. El títol hauria de ser precís, atractiu i fàcil d'utilitzar per a SEO. Assegureu-vos d'incloure paraules clau orientades i de gran volum als vostres títols. Utilitzeu paraules d'energia i eviteu la redundància per crear un títol clar i atractiu. Cal que inclogueu la informació més important sobre la vostra empresa en 60 caràcters. És per això que us aconsello que treguis totes les variants que puguis.

A més, tingueu en compte les etiquetes SEO i assegureu-vos d'implementar l'etiqueta H1 a tots els títols del contingut. També és una decisió intel·ligent separar alguns paràgrafs per subtítols perquè el vostre contingut sigui fàcil de llegir i desplaçar-vos. Heu d'utilitzar etiquetes H2 per a tots els subtítols. Assegureu-vos d'incloure paraules clau rellevants en títols i subtítols per permetre que els robots de cerca anoten ràpidament el vostre contingut ràpidament.

  • URL de SEO

Per donar un impuls al vostre contingut de SEO, necessiteu URL adequats. Substituïu tots els URL incorrectes i il·legibles per a aquells precisos i optimitzats. Les URL que no tenen cap sentit no tenen cap valor ni per a usuaris ni per a robots de Google. Un URL que sigui compatible amb SEO és el que té una paraula clau. Mitjançant l'optimització de les vostres URL, podeu augmentar la probabilitat que siguin analitzades pels rastrejadors de cerca.

seo content

  • Meta-descripcions de SEO

Una descripció meta és un text que descriu el vostre lloc web i es reflecteix a sota. l'URL del vostre lloc a la cerca. És el primer que els usuaris poden llegir abans d'entrar a qualsevol lloc web. La vostra descripció meta ha de ser atractiva i rellevant per al contingut del vostre lloc perquè els usuaris segueixin el vostre lloc per obtenir més informació. Una metadescripció optimitzada us pot ajudar a augmentar el percentatge de clics i fins i tot millorar el rànquing del lloc web.

  • Enllaços interns i externs

Els enllaços interns mostren que el vostre lloc és respectable en un camp concret. En implementar enllaços interns, creeu una seqüència lògica d'una publicació a una altra. Interrelació millorarà la rellevància del vostre lloc donant un valor addicional a alguns articles en particular. D'altra banda, ajudarà als robots de cerca a comprendre els vostres temes clau.

Els enllaços externs del seu terme indiquen la vostra autoritat de domini i milloren la vostra consciència de marca. Els enllaços externs mostren als motors de cerca que el vostre contingut és de qualitat, ja que comparteix els usuaris i altres fonts web relacionades amb el nínxol. És raonable posar els vostres enllaços en dominis de bona reputació i de llarga durada perquè aquests enllaços tenen credibilitat Source .

December 22, 2017