Back to Question Center
0

Què esperar de la companyia de SEO que vull contractar?

1 answers:

De vegades, tots els empresaris intel·ligents en línia poden sentir-se avorrits d'aquest modest progrés i afrontar la necessitat d'una millora massiva de la visibilitat en línia per atraure més clients potencials. Sí, executar l'estratègia d'optimització de motor de cerca d'una manera autoguiada podria convertir-se en la millor solució per posar aquest projecte comercial en el bon camí, després de tot, cada propietari de l'empresa ja té moltes coses a fer i moltes coses a preocupar-se. Per tant, sortir a buscar un contractista sembla una bona idea - garantia oculos oakley brasil.

the seo company

Però què esperar de l'empresa de SEO que ja hem decidit contractar, per exemple amb una cartera convincent? Anem a fer-ho, tots ells, tal vegada com qualsevol altre proveïdor de serveis, us asseguraran el seu compromís amb l'èxit del vostre negoci, us diran el seu nom de bona reputació, coneixements avançats i una profunda comprensió de tots, fins i tot els aspectes més purs del motor de cerca Optimització com l'optimització tècnica, màrqueting en línia, desenvolupament web, disseny sensible, estratègia de contingut, mitjans de comunicació social, etc.Però què podem esperar de l'empresa de SEO, que prometia fer tot això bé, a més a un preu bastant raonable?

Aquí teniu alguns suggeriments sobre quines coses sempre podem esperar de l'empresa de SEO després de fer un compromís de lloguer. Per tant, tingueu en compte el següent per fer un acord i baixar als negocis.

Reunió introductòria

Una vegada que seleccioneu l'empresa de SEO per treballar en el vostre projecte, tindreu una reunió d'obertura. Podria ser una reunió privada en una sala de conferències, una conversa telefònica o una breu trucada de debat a través del vídeo. De totes maneres, hi ha algunes preguntes crítiques que haurien de respondre abans de signar un contracte. I seria millor preparar una llista de preguntes amb antelació. Recomano començar amb els següents punts:.

  • Demaneu més referències específiques o estudis de casos perquè pugueu consultar i pensar una mica més tard. Vull dir aquí que l'proveïdor d'optimització de cerques experimentat i digne sempre ha d'estar preparat per mostrar-vos alguns dels seus enfocaments particularment únics o accions individuals per a una estratègia de SEO exitosa específica.
  • Sol·liciteu un pressupost temporal del vostre negoci per sentir els primers indicis del progrés real. Tingueu en compte que heu de ser molt cautelosos i fins i tot sospitosos aquí. L'empresa SEO hauria de donar-vos un marc de temps bastant raonable, d'acord amb els resultats anteriors. Mai no ha de prometre cap progrés en dies o setmanes.
  • Feu que tot quedi clar una vegada més, no dubteu a repetir les vostres preguntes sobre el temps que el vostre equip d'experts ha treballat a la indústria. A més, sol·liciteu si hi ha alguna experiència anterior al vostre assumpte o almenys un nínxol de mercat rellevant.
  • Conegui si l'empresa de SEO se centra en qualsevol component particular de l'optimització de motor de cerca o pot treballar en màrqueting digital d'una manera àmplia. Si ho feu, consulteu quants especialistes de màrqueting treballaran en el vostre projecte.

SEO Audit

Assegureu-vos d'anar a la reunió d'introducció amb una llista d'aquestes declaracions per a la seva consideració i fer que tot estigui completament clar. No dubteu a aclarir totes les generalitats, així com els arguments clau que els administradors de vendes anteriorment us han donat. Només cal comparar-los amb els reals que acaben de pronunciar els representants de l'empresa SEO. De fet, moltes vegades no es poden trobar de manera incompatible, de manera que és millor tenir una doble revisió per sentir-se assegurada.

A mesura que la conversa amb els representants acaba, no hauríeu de sentir ni tan sols l'aire més lleu de la frustració, especialment en els temes bàsics com ara els cicles de facturació, l'assignació de temps i l'estratègia general actual de la cerca optimització.

Auditoria inicial de SEO

El primer que ha de fer l'empresa SEO està executant l'Auditoria inicial del vostre lloc web. Més comunament, el procés es pot comparar amb un diagnòstic de les condicions de salut del vostre lloc web preses totes en una.

A part de la competència de qualitat i l'experiència de l'agència, el cicle de canvis per a la seva auditoria de SEO es determinarà en general per la complexitat del vostre lloc i, a més, la mida i la quantitat de les vostres pàgines web. Tenint en compte l'Auditoria inicial, hauríeu d'esperar que l'empresa de SEO del següent:

  • Se us demanarà que proporcioneu accés al vostre compte de Google Analytics. Utilitzant diferents eines professionals i marcs precisos, els experts necessitaran un accés limitat al tauler i als informes del lloc web.
  • És probable que l'empresa de SEO sol·liciti les dades de contacte d'una persona del vostre equip, que s'encarregarà de que SEO gestioni directament el seu compte.Tingueu en compte que, com més interactiu sigui aquesta conversa, millor. Vull dir que estaria d'acord en tenir trucades per a conferències per a qualsevol implementació bàsica, en comptes de compartir-la per compartir suggeriments.

seo company

Conversa regular

L'empresa SEO mai no hauria de donar-vos alguna cosa com "fer una llista", ja que tenint un un proveïdor d'optimització de cerca fiable i confiable significa només una comunicació periòdica, check-ins i altres debats sobre les troballes clau. Si ho feu, sempre sabreu el que està passant, perquè la vostra cooperació mútua encara ha de ser transparent i transparent.

Haureu d'esperar que l'empresa de SEO us proporcioni un administrador de comptes personal per mantenir-vos publicat en qualsevol ocurrència errònia o sospitosa que ocorre durant tot el termini del vostre contracte. D'aquesta manera, l'equip podrà treballar per resoldre problemes i solucionar qualsevol problema conjunt.

Sabreu que heu pres la decisió correcta amb poca antelació. Tots els dies, els directius haurien d'estar disposats i disposats a oferir-vos una discussió clara sobre qualsevol estratègia o esquema ja implicat, o simplement considerat per a l'optimització de la cerca del vostre lloc web.D'aquesta manera, sentiràs la discussió i el suport continuats plenament compromesos amb la prosperitat empresarial. Després de tot, hi ha l'únic que queda per recordar: una missió global de l'empresa de SEO consisteix a treure un pes massiu de SEO lluny de les seves espatlles perquè pugui ser lliure de connectar-se a qüestions empresarials crítiques que sempre són esperant una atenció precisa del propietari.

December 22, 2017