Back to Question Center
0

Vaig a necessitar SEO per a la comercialització de l'assistència sanitària?

1 answers:

Aquesta és la pregunta correcta. Com gestionar un SEO adequat per al màrqueting de la salut és un tema especialment important. De fet, la pràctica pràctica de totes les pràctiques sanitàries hauria d'estar avançant en el camí del desenvolupament, acompanyat de l'estratègia adequada de l'optimització de motors de cerca que entra de la mà.

El que passa és que la major part dels clients potencials és més probable que comenci a buscar pràcticament tots els serveis mèdics que necessiten, directament de la llista de pàgines de resultats del motor de cerca de Google (SERP). És per això que SEO per a aquest tipus de negoci és una qüestió de preeminent importància, sota cap circumstància - america travel tours. Així doncs, aprofundirem en els avantatges més importants que tindrà amb l'estratègia adequada de l'optimització del motor de cerca.

seo for

Acosteu-vos a l'elecció final dels vostres clients potencials

En primer lloc, necessiteu SEO per entrar a la llista definitiva de les consideracions preses per la majoria de els clients objectiu abans de fer la seva elecció final. Vull dir que, en el món digital actual d'avui, ja s'ha convertit en un cas estàndard quan més de la meitat de tots els usuaris (basats en la recent enquesta en línia) realitzen la cerca d'un proveïdor d'assistència sanitària sense cap informació prèvia o exposició a alguns probablement opció d'ajust. Com a resultat, necessitareu SEO per a la vostra empresa, en qualsevol cas, només per mostrar-se entre els 10 millors resultats de la cerca. En cas contrari, no obtindreu cap flux estable de pacients.

Establir una connexió directa amb el vostre públic objectiu

Utilitzant SEO per obtenir millors possibilitats de trobar a Google o Yahoo, la cerca és ara la manera més eficient d'abordar el vostre nínxol de mercat objectiu, ja que el vostre serveis mèdics o solucions sanitàries són rellevants, i. e. , que satisfà les necessitats reals dels usuaris en directe. Si teniu en compte l'elecció correcta per a qualsevol servei mèdic, avui dia més i més persones fan servir la cerca de Google per obtenir ajuda. Recordeu que la cerca quotidiana amb Google ha reemplaçat recentment qualsevol acció passada de l'escola vella com anar a qualsevol directori imprès o, per exemple, utilitzar les pàgines grogues per trobar el proveïdor de servei adequat a prop. És per això que cada pràctica sanitària ara necessita ser impulsada per un enfocament de màrqueting modern, en el nostre cas amb SEO per establir una connexió directa entre el proveïdor de serveis i l'audiència objectiu de possibles pacients.

seo for medical website

Oferir als pacients exactament el que necessiten

No cal dir que aquells usuaris en línia que busquen un servei mèdic específic o una solució d'assistència sanitària exacta ho faran molt sol·licitud de cerca definitiva i clara. Per tant, la vostra pràctica té millors possibilitats de mostrar-se precisament per a aquelles paraules clau que els serveis mèdics són els més rellevants per a. Per exemple, l'usuari que necessita un dentista té més probabilitats de donar una sol·licitud completa, omplint la barra de cerca amb una consulta de descripció llarga, com ara "odontologia infantil a Manhattan" o una frase de cua molt específica com aquesta.

És per això que utilitzar SEO per a una conversa orientada més precisa us pot estalviar molt de temps, sense invertir massa diners. Per tant, necessitarà una optimització local adequada per a la pràctica assistencial, en qualsevol cas, simplement per tenir més clients potencials amb una cita directament dels resultats de la cerca local de Google.

December 22, 2017