Back to Question Center
0

Com combinar el disseny de llocs web i l'optimització de motor de cerca?

1 answers:

Com més freqüent, al llançar un nou marc per pràcticament qualsevol negoci en línia, la part de la consideració del lleó sol establir-se en el disseny del lloc web i en l'optimització de motor de cerca (SEO). Avancem: tenir un disseny web atractiu, fàcil d'usar i professional són els temes clau a l'hora de proporcionar accés fàcil i pràctic als visitants. Però, què passa si dic que tots aquests treballs difícils en el disseny del lloc web es poden tornar a perdre després de tot? Què passa si els usuaris d'Internet mai no observaran aquest lloc web que es mostra a la llista més alta de SERP per part de Google? Per aquest motiu, a continuació, vaig a discutir la importància de tenir una cooperació més estreta per als vostres treballs en el disseny de llocs web amb l'optimització de motor de cerca sempre que vénen de la mà - registrar dominio web chile.

website design search engine optimization

SEO visual

Cada optimització del motor de cerca del disseny de llocs web comença amb la posada en pràctica de tot el contingut visual d'acord amb els algorismes de cerca. Em refereixo a aconseguir etiquetes alt per a cada imatge que col·loqueu a les vostres pàgines web. El que passa és que la majoria dels motors de cerca (igual que Google) no són capaços de "llegir" el contingut visual a menys que totes les fotografies estiguin incrustades amb la descripció necessària per escrit. A més, el fet que el vostre lloc web quedi excessiu amb imatges massa grans, sens dubte alentirà la velocitat general de càrrega, per tant, està malament per al vostre rànquing superior als SERP. Per això és tan important reduir el contingut visual mentre recorda les directrius de SEO principals en triar els noms per a les imatges i incrustar-les amb les paraules clau correctes que probablement els clients potencials incloguin a la consulta de cerca.

El disseny del lloc web sensible millora l'optimització del motor de cerca

Avui en dia, els dispositius portàtils s'utilitzen per navegar per Internet amb més freqüència. Tenint en compte que el nombre creixent de compradors potencials està buscant els productes o serveis que necessiten a través de telèfons intel·ligents i tauletes, el disseny web compatible amb el mòbil ara s'adjudica amb el major rànquing en els SERP. Per tant, Google ha començat a penalizar aquells llocs web que s'executen sense un conjunt adequat de funcions adaptades per a una millor experiència de navegació a través de dispositius portàtils. Per això és una idea raonable que sempre mantingui el vostre disseny de lloc web sensible, mantenint l'optimització del motor de cerca al mateix temps. Actuant d'aquesta manera, no oblideu assegurar-vos que el vostre contingut també sigui sensible a les sol·licituds de veu. A més, els experts recomanen que tingui algunes seccions de PMF ben optimitzades incorporades a cada pàgina web vostra. Recordeu que aquests serveis ja s'han convertit en un DEBE per satisfer les necessitats de les sol·licituds de cerca de veu basades en preguntes actuals.

website design

Treballa amb les vostres URL

Aquí hi ha una opció addicional per millorar el disseny del vostre lloc web i l'optimització de motor de cerca. Vull dir que hauríeu de prestar una atenció precisa a l'hora d'escollir el nom del domini. Tenint en compte que ja teniu un, se us aconsella que sol·liciteu noms favorits de Google per a cada pàgina del vostre lloc web. Feu que cada URL i el títol de la pàgina es tornin a configurar per mostrar la descripció rellevant amb les paraules clau i les frases objectiu. D'aquesta manera, aconseguirà una excel·lent millora de l'usuari per al disseny del vostre lloc web, i l'optimització de motor de cerca serà més atractiva per a una millor indexació dels bots de rastreig de Google.

December 22, 2017