Back to Question Center
0

Què és especial fer SEO per a empreses de TI?

1 answers:

Per a algunes persones, pot ser una pregunta bastant discutible: utilitzar el trànsit de motors de cerca de pagament o conduir directament al lloc web? Pel que fa a mi, de vegades tractant amb el desenvolupament de programari, el maneig de SEO per a empreses informàtiques no és una qüestió d'elecció. El trànsit orgànic sol portar la taxa més alta de conversió, per tant donant millors clients de qualitat i sense costos substancials. Només unes proporcions fredes per mantenir-se orgànicament d'una vegada per totes. Segons l'enquesta recent, es va agafar una estimació aclaparadora del 90% de tots els clics a Google, és a dir, amb els resultats de la cerca orgànica, mentre que la cerca paga només va obtenir una peça miserable d'aproximadament el 7%. Després de tot, SEO per a empreses de TI té molt més en comú amb el concepte ordinari, en comptes d'alguna cosa únic. Intentem verificar-lo pas a pas - valoris solutions.

seo for it companies

Avui en dia, hi ha un nombre infinit d'opcions diferents per conduir un major trànsit a les pàgines web en pràcticament qualsevol tema. En general, parlant de SEO volem dir que un negoci mitjà en línia, per exemple, una botiga web. De fet, no importa quina indústria tractem. A més de SEO per a empreses de TI, també podríem tenir qualsevol altre exemple, escollint qualsevol nínxol de mercat que puguem imaginar. Fins i tot d'aquesta manera, però, el meu suggeriment general encara continuarà sent igual. El cas és que des del punt de vista del motor de cerca de SEO i de Google, només hi ha dos factors de classificació de la pàgina principal:

  • contingut d'alta qualitat ric en paraules clau i frases clau rellevants, que ofereix molt valor per cada lector;
  • Backlinks orgànics que connecten la pàgina amb els altres llocs web. Una correlació entre els enllaços de retorn de qualitat i el seu nombre, per ser precisos.

Fa molt de temps, hi havia un raonament que l'abús d'una mica amb una densitat de paraules clau (dins d'un tema de contingut rellevant) podria ser bastant suficient per sentir-se bé amb el vostre lloc web. D'aquesta manera, la col · locació d'alguns enllaços aparentment bons emplenats amb les paraules clau i la seva direcció a una autoritat forta, però possiblement irrellevant, amb només un parell de paraules clau que coincideixin, podrien manejar fàcilment qualsevol lloc web afortunat a la part superior de la cerca de Google. Si ho féssim, podríem dir que no podríem fer cap diferència: fer SEO per a empreses de TI, o per exemple un minorista de productes alimentaris. L'única disposició, i per tant la diferència bàsica, era tot el mateix: fer una mica de burla per manipular aquesta antiga "lògica" muda de la màquina.

seo for company

Però aquests temps van passar, i avui els algorismes de cerca de Google són cada vegada més sofisticats. En paraules simples, el motor de cerca té la capacitat ara de posar tot el contingut de la pàgina en una avaluació més difícil, utilitzant més de 200 paràmetres per finalment prendre una decisió de rastreo. Qualsevol trampa, abús o fins i tot els esquemes manipuladors millor desenvolupats ja no són aplicables. Per tant, el joc net d'avui significa tenir només contingut de qualitat per a les persones, així com massa material tècnic per fer que el lloc web es mostri als cercadors. Per comprendre bàsicament la resta, a més del contingut i els enllaços, recomano llegir sobre els 10 primers factors de rànquing actuals de SEO. Només has de navegar, és un tema candent.

December 22, 2017