Back to Question Center
0

Quines són les millors pràctiques per obtenir enllaços de seguretat de qualitat per al vídeo de YouTube?

1 answers:

Segons fonts diferents, YouTube és una de les plataformes de mitjans més grans del món amb les 3 mil milions de recerques per mes i 5 milions de vídeos vistos per dia. És l'oportunitat perfecta per millorar la classificació del vostre lloc a través d'aquesta plataforma multimèdia creant una campanya guanyadora de vincles. Un vídeo de bona qualitat per a una cerca popular és segur que condueix un trànsit convertit al vostre lloc. Potenciarà el vostre rànquing general als motors de cerca i us ajudarà a augmentar el vostre reconeixement de marca - hydraphase intense serum la roche posay. No obstant això, no hauríeu de fer l'accent principal sobre la quantitat de backlink del vostre vídeo de YouTube. L'enfocament correcte ha de ser sobre la qualitat i la rellevància dels enllaços de retorn que creeu.

En aquest article, parlarem sobre les formes de crear vincles de llocs web de qualitat a YouTube i obtenir les posicions de més alt rang.

backlink for youtube video

Com crear enllaços d'entrada per al teu vídeo a YouTube?

Hi ha dues opcions bàsiques per obtenir enllaços a YouTube:

  • Utilitzant el vostre propi canal de YouTube, que us ofereix l'oportunitat de crear enllaços al vostre lloc i a altres perfils socials
  • Amb l'ajuda de la descripció del vostre vídeo carregat

Com aconseguir l'enllaç del canal?

Per obtenir l'enllaç del canal, heu de crear un perfil, omplir tota la informació requerida i patteu-vos a la part posterior. Aquí tot és fàcil i senzill. És intel·ligent enllaçar-se a altres perfils de xarxes socials i ha carregat una cobertura de canal de YouTube de marca. Qualsevol propietari del canal de YouTube pot afegir aquests enllaços. Assegureu-vos que aquests enllaços no tinguin una tona d'impacte de classificació.

Com obtenir enllaços dels vídeos que carregueu?

En primer lloc, pengeu el vostre vídeo a YouTube. Assegureu-vos que sigui emocionant i atractiu. El títol del vostre vídeo hauria de reflectir el vostre contingut de vídeo. A més, s'hauria de marcar per donar una idea als usuaris que estan veient. Cal que pengeu únicament contingut de vídeo original i únic, ja que els vídeos que no es produeixen no us donaran una alta popularitat. A la segona etapa, heu de posar un enllaç a la descripció del vídeo. Aquest enllaç hauria de ser natural en el vostre contingut. En cas contrari, els usuaris poden considerar que és un anunci i no segueixen el vostre enllaç. Assegureu-vos que poseu l'enllaç rellevant a la part superior del text descriptiu. És el millor lloc per posar un enllaç, ja que el més probable és que feu clic a sobre.

seo backlinks

Com es pot beneficiar del vincle de retroceso del teu vídeo de YouTube?

L'enllaç inserit a la descripció del teu vídeo té un paper molt important per alguns motius. En primer lloc, si almenys un 3% dels seguidors de vídeo fan clic a l'enllaç del vostre lloc, podeu treballar amb més de 30.000 visitants del lloc web i els vostres clients potencials. Imagineu que aquest percentatge pot ser molt més alt. En aquest cas, un flux de trànsit d'aquest canal social serà significatiu i pot canviar radicalment les posicions de classificació del vostre lloc web. A més, si un enllaç apunta a una pàgina web rellevant, Google avaluarà la qualitat del vostre enllaç de manera més alta.

Val la pena esmentar que els enllaços de retroalimentació elevats per al vídeo de YouTube es produeixen en un cas quan la rellevància compleix amb la qualitat. És per això que necessiteu assegurar-vos que creeu un contingut de vídeo de qualitat i atractiu que sigui rellevant per al nínxol del vostre lloc web.

December 22, 2017