Back to Question Center
0

Què he de fer per evitar els mètodes d'optimització del motor de cerca?

1 answers:

En aquest article, parlarem de les pràctiques SEO més habituals que cada propietari del negoci ha d'evitar.

L'augment del nombre d'enllaços al lloc web de l'usuari és una de les pràctiques més habituals que es refereixen a les empreses professionals de SEO en configurar una campanya de SEO per a un client. És important recordar que una empresa de SEO respectable només s'esforçarà per augmentar el rànquing del seu lloc a través de mètodes de "barret blanc". Per exemple, escriviu un comunicat de premsa sobre el vostre servei i distribuïu-lo per publicar (amb enllaços inclosos) en diversos llocs web de bona reputació. Respondre una publicació del fòrum sobre un recurs relacionat amb la vostra indústria amb un enllaç a una pàgina del vostre lloc que sigui de valor real per al fòrum que faci la pregunta del qüestionari també es pot considerar com una tècnica SEO de "barret blanc" - lesa casino no deposit bonus codes. En els dos exemples donats, la metodologia de SEO es porta a terme correctament i amb cura: no crea una impressió falsa quan els motors de cerca intenten interpretar el vostre lloc web. En poques paraules, quan els mètodes d'optimització del motor de cerca s'implementen correctament i no fan cap mal al vostre rànquing, es poden considerar tècniques de SEO de "barret blanc".

search engine optimization methods

Què he de saber sobre "Black-Hat" Link Building?

Juntament amb empreses de SEO de bona reputació que apliquen tàctiques transparents i honestes per a la promoció del vostre lloc web, algunes agències s'esforcen per augmentar el nombre de llocs que enllacen amb el vostre lloc web a través de mètodes de "barret negre". Tot i que aquests mètodes sorprenents poden augmentar el rànquing del vostre motor de cerca de manera més ràpida que els mètodes de "barret blanc", hi ha una gran probabilitat que el vostre lloc web quedi penalizado tan aviat com Google es prengui consciència del seu ús.

El mètode SEO més popular de "black-hat" consisteix a pagar llocs web d'alta qualitat per enllaçar amb el vostre lloc web. La participació en "farms de vincles" és el segon mètode més popular de "barret negre" en el qual nombrosos llocs no relacionats enllacen entre si.

El 2017, les següents ofertes de "barret negre" són bastant fàcils de detectar: ​​ofereixen llocs de rànquing garantits en un període curt, i en general són més barats que les empreses de bona reputació. Desafortunadament, aquelles empreses que acaben de crear un lloc web i que tenen pocs coneixements sobre la indústria poden ràpidament ser víctimes d'ofertes tan prometedores.

Com no caure en la trampa de SEO "Black-Hat"

Actualment, és fàcil trobar empreses i experts en SEO que afirmen ser gurus en l'augment del posicionament dels motors de cerca. No es pot negar que alguns d'ells siguin veritables experts en fer el seu treball. No obstant això, la major part del temps els anomenats professionals que prometen resultats ràpids no són experts en l'optimització de la classificació del lloc web de forma integral. No estan interessats en el vostre èxit a llarg termini.

Recordeu, utilitzant tècniques transparents per classificar és la millor opció. Tot i que es pot escoltar un trànsit orgànic, és el millor que podeu fer per promocionar-lo. Intenta no caure en la trampa de seguir les tècniques de SEO "black-hat": si Google detecta l'activitat de correu brossa al vostre lloc, és probable que el vostre recurs sigui penalitzat.

black hat seo

Embolcall

Al considerar pagar un servei de SEO, sempre pregunteu: "Sembla massa bo per ser veritat ?. Si l'empresa es compromet a proporcionar resultats increïbles en un curt període de temps i per a baix cost, llavors la signatura pràcticament aplica tècniques de "barret negre".

No feu que els vostres rànquings de motors de cerca pateixin a llarg termini: contracteu aquelles empreses els mètodes d'optimització dels motors de cerca siguin òptics i transparents.

December 22, 2017