Back to Question Center
0

Quins consells SEO ràpids us podeu donar?

1 answers:

Com que està ben demostrat que més de la meitat del trànsit global prové directament dels resultats de la cerca orgànica, permetin-me donar-vos alguns consells SEO ràpids per augmentar el trànsit orgànic. Bé, abans de començar, vull assegurar-vos que mostrar-vos alguns suggeriments ràpids de SEO no significa que vull sol · licitar trucs manipulatius, tècniques ombrívoles o prohibir Déu, qualsevol esquema que tingui un acord amb Negre -Haureu optimització del motor de cerca. Els meus suggeriments ràpids de SEO només es basen únicament en accions provades per l'ús, que compleixen les últimes tendències de la indústria i dels canvis més recents de l'algoritme de cerca de Google. Per tant, comencem!

quick seo tips

Aquí vaig a centrar-me en els fragments, ja que ara és una de les tendències més populars de la comunitat de SEO - hosting y dominio gratis prueba. Per tant, vegem alguns consells SEO ràpids sobre com optimitzar els fragments SERP per atraure més trànsit orgànic.

Consells SEO ràpids per augmentar el trànsit orgànic amb els fragments de SERP

Abans de començar, el SERP sol representar qualsevol resultat de cerca que veiem a Google després d'escriure la sol·licitud de cerca al quadre. Per descomptat, el SERP pot tenir un aspecte completament diferent, depenent d'una paraula clau específica que utilitzem per a una consulta de cerca. En fer-ho, de vegades també podríem veure els mapes de Google o els vídeos rellevants.

Tornant al tema, un fragment típic de SERP sol estar format per 3 parts principals, com ara el títol de la pàgina, l'URL de la pàgina i la descripció del meta. Anem a veure quins consells ràpids de SEO es poden aplicar a cada element del fragment SERP:

  • El títol de la pàgina es recomana per estar en un lloc de 55-60 caràcters que el cercador ho mostrarà en la seva totalitat. Si ho feu, poseu la paraula clau més adequada i escriviu un títol de pàgina de so per tenir una major possibilitat de classificar-se directament entre els resultats de cerca més importants.
  • L'URL de la pàgina és la segona part essencial de cada fragment. Quan optimitzeu els vostres URL de pàgina, recordeu-los tenir-los curts, però encara significatius i atractius per als clics dels usuaris. Pel que fa als motors de cerca, deixa que els vostres URL siguin rics amb paraules clau per a un rànquing encara més alt. Tingueu en compte, no obstant això, ser persistents per completar la tasca en la seva totalitat, perquè una vegada que canvieu els URL i obté una posició excel·lent en els SERP, les correccions posteriors o altres canvis poden provocar que les vostres pàgines perdin els guanys previs al rànquing.

seo tips

  • La descripció del meta està pensada per proporcionar un resum correcte i acurat, que ha de ser atractiu tant per als cercadors com per als usuaris en directe.Es recomana que les descripcions meta comuns estiguin més enllà del límit de 156 caràcters. Tingueu en compte, però, que el marc amigable del vostre lloc web té una descripció màxima de la mida màxima reduïda a només 120 caràcters. Funcioneu bé a les descripcions meta de la vostra pàgina, feu que siguin rics amb paraules clau encara que siguin elegants i cridaners per als usuaris en directe. Si ho feu, podeu augmentar enormement el percentatge de clics de l'usuari. Tot i que les meves descripcions no tenen un impacte directe en el vostre rànquing (ni el trànsit), el seu potencial de generació de CTR pot conduir a un millor reconeixement i, finalment, a una posició més alta als resultats de cerca de Google.
December 22, 2017