Back to Question Center
0

Com fer descripcions de productes amigables amb SEO?

1 answers:

Hi ha un enigma una mica comú sobre com fer descripcions de productes amigables amb SEO. De fet, molts comerciants novells en línia creuen que utilitzar qualsevol popular plataforma de comerç electrònic per enumerar centenars dels seus productes seria suficient per veure un impuls estable en el trànsit. Malauradament, aquest suggeriment no té res a veure amb una botiga en línia reeixida.

seo product descriptions

La veritat és que fer una optimització adequada per als llocs web de comerç electrònic acostuma a ser molt més difícil, en lloc de funcionar amb SEO estàndard per als llocs web o blogs més directes fins a un recompte de 10 pàgines. Em refereixo a desplaçar-se amb centenars o fins i tot milers de descripcions de productes de SEO és el principal tema d'optimització per a tots els negocis de comerç electrònic, sovint acompanyat de molts problemes que poden portar ràpidament la frustració de la part dels empresaris en línia - cpbackup dos. A continuació, explicaré com fer descripcions de productes més eficients per SEO. Crec que la tasca es pot fer de la millor manera, simplement evitant els errors d'optimització més freqüents que es detallen a continuació.

Descripcions del producte massa fins

Sobre la base de la meva experiència anterior, tenir descripcions de text incompletes o massa breus per als vostres productes generalment deixa gairebé zero oportunitats perquè els vostres llistats es mostrin entre els deu primers resultats de cerca. Fins i tot si es tracta principalment de consultes de baixa freqüència (p. g. , per a botigues de regals en línia i botigues de roba en particular), afegir una descripció de so a cada pàgina de producte és l'únic camí correcte que ha de seguir des del principi.

De fet, el contingut més complet i complet que tens, les millors possibilitats que els motors de cerca ofereixen per a un major rànquing. Per descomptat, el contingut visual pot parlar mil paraules, però fem-ho, els cercadors no poden "llegir" o "entendre" les imatges. Per tant, la idea fonamental aquí és tenir descripcions de productes SEO úniques i rellevants que hauran d'excedir lleugerament el recompte de paraules per defecte més comú (només cal consultar a la Web diversos fitxes comparables per donar-vos aquesta visió necessària). Si ho feu, recordeu els punts següents:

  • Mai actuï com un copycat. En cas contrari, obtindrà més mal que bé. I el pitjor escenari aquí fins i tot pot conduir a la classificació de sancions pels cercadors.
  • Centreu-vos en continguts d'alta qualitat per donar una descripció precisa i sòlida del producte que aporta més valor als clients potencials. Vull dir aquí que les seves descripcions de productes de SEO estan destinades a ajudar a les persones a fer una compra després de tot.
  • No vagis massa lluny amb una extensió de contingut, no cal crear una descripció massiva del producte, simplement per complet. Recordeu que massa contingut és més probable que perjudiqui el vostre rànquing, en comptes de donar-vos un augment en la conversió de compra.

seo descriptions

Descripcions de productes no únics

L'addició de les descripcions originals dels productes dels productors seria el pitjor error.Tenir un contingut de text no exclusiu garantirà que les vostres pàgines web mai no es veuen a la part superior dels resultats de la cerca. De fet, aquestes descripcions predeterminades són sovint usades per molts llocs web descuidats per deixar una part del text copiat en la seva forma original. Per això, considerant no exclusiu, Google simplement filtrarà aquest contingut duplicat o desmantellat i expulsarà tots aquests llocs desafortunats a la llista de rànquing.

Per fer les coses encara pitjors, les descripcions originals dels productes dels fabricants solen estar escrites d'una manera que gairebé no es podria anomenar la més venuda. No deixeu mai cap pàgina de productes mal optimitzada per SEO o qualsevol contingut desglossat que busqueu spam des del punt de vista dels motors de cerca. Si teniu alguna complicació, per exemple, si simplement no teniu cap idea de com escriure una descripció individual del producte, podeu afegir una etiqueta meta "no index" especial a la pàgina. En fer-ho, mantindrà els vostres esforços de SEO almenys en bona posició, sense que el risc sigui eliminat de la llista de classificacions.

Ressenyes de productes de so

Naturalment, és probable que la majoria dels vostres compradors potencials vegin alguns comentaris dels clients dels vostres productes abans de comprometre's a comprar. Tenir les fitxes de la vostra pàgina web amb una bona quantitat de ressenyes de productes sonors et permetrà no perdre ni tan sols la part més extensa del públic objectiu. A més, invertir algun temps en obtenir aquestes revisions pot ser tan útil per al rang superior com les seves pàgines úniques de venda. Després de tot, donar suport a les seves descripcions de productes de SEO amb comentaris "en viu" pot fer que els motors de cerca tornin a les seves pàgines web amb més freqüència i, per tant, millorin els vostres esforços d'optimització de motors de cerca en general.

Complir amb la demanda de cerca

Vull dir aquí que també haureu de considerar la demanda de cerca del vostre públic objectiu quan optimitzeu les pàgines del producte. Només cal pensar en el que és més probable que les persones ingressin a la barra de cerca. D'aquesta manera, treballeu en funció dels vostres encapçalaments, pàgines de títols, URL i, per descomptat, les vostres descripcions de productes aptes per a SEO. Només cal treballar en aquests articles, com si fos un client potencial que buscava un producte concret a la web. D'acord, és més fàcil dir-ho que fer-ho. Però aquí hi ha alguns consells que us ajudaran a obtenir una millor optimització de cerca per a les pàgines del producte:

  • Incrusta les etiquetes de títol i els encapçalats H1 amb noms de marca i números de model.
  • Afegeix imatges etiquetes alt a tots els elements del contingut de la teva pàgina visual.
  • Mai utilitzeu les mateixes paraules clau de cua llarga o frases clau en una única pàgina web repetidament, eviteu que les vostres pàgines web siguin superades amb massa paraules clau.
  • Ni tan sols pensa en altres maneres alternatives de mostrar el vostre contingut (com iframes). Les seves descripcions de text sempre han d'existir a les pàgines del producte que volen desembarcar.
  • Treballa en els URL "parlants", que els proporcioneu un resum net i clar de tots els productes que esteu tractant. Oblida't d'identitats numèriques generades aleatòriament. Creeu URL únics per a les vostres pàgines, cadascun amb una paraula clau de cua llarga o una frase clau. D'aquesta manera, els URL "parlants" us ajudaran amb descripcions de productes més aptes per a SEO, a més d'oferir una millor experiència d'usuari amb la seva correcta semàntica i major rellevància.

on page seo

Pensaments de tancament

D'aquesta manera, cuidar els usuaris en directe i fer que la seva botiga en línia sigui compatible amb les descripcions de productes de so, tindreu més les possibilitats de ser bo per a Google també. Assegureu-vos de donar més valor als vostres visitants aportant descripcions de productes útils, encara que siguin SEO, resums informatius, guies, tutorials, etc.Si ho fa, Google reconeixerà que les vostres pàgines web són el lloc adequat per mostrar-se a més usuaris que cerquen paraules clau rellevants. Després de tot, crec que aquest era el punt, oi?

December 22, 2017