Back to Question Center
0

Quins són els suggeriments de SEO més importants per a les descripcions meta?

1 answers:

Les descripcions de Meta s'utilitzen per donar a cada lloc web un augment significatiu en el percentatge de clics (CTR), que en definitiva es tradueix en una millor conversió i un major rànquing de la pàgina superior als SERP. I la part del lleó dels administradors web, per no parlar dels propietaris de llocs web que executen un negoci, tenen una comprensió veritablement clara del tema sencer, per molt senzill que pugui semblar a la majoria de nosaltres. Així doncs, observem els suggeriments de SEO més eficients per convertir les vostres descripcions meta en les veritables màquines generadores de CTR.

seo suggestions

Longitud

D'acord amb les directrius generals de Moz, la longitud de la descripció meta es pot trobar dins de 150-160 caràcters. L'equip d'experts de Semalt, per exemple, em va dir el seu objectiu personal per obtenir descripcions meta per sota de 155 caràcters. Independentment del límit exacte, aquest no és el punt de discussió sobre els suggeriments de SEO - como usar camara analoga definicion. Pel que fa a la longitud, les descripcions meta han de tenir forma com una declaració completa per inspirar a l'usuari a procedir a llegir-les. El problema més difícil aquí és intentar tenir una descripció perfecta, que supera els 160 caràcters, per tant, la supressió dels SERP. Només cal evitar actuar d'aquesta manera.

Valor

Crec que l'element principal de les descripcions meta aquí proporciona la vostra proposta de valor al client. I possiblement no hi ha suggeriments de SEO, em refereixo al seu valor. Cada descripció de la meta hauria de ser única i articular clarament l'oferta en si, això és tot sobre el seu valor central. Tenint en compte una competició bastant estreta, recomano avaluar com són conscients les descripcions meta utilitzades pels seus competidors més exitosos. D'aquesta manera, escriure els vostres propis intenta considerar dues preguntes senzilles des del punt de vista de l'usuari. Simplement pregunteu quins productes o serveis ofereix aquesta pàgina i per què motius probablement tindria un clic per continuar.

Acció

No cal dir que cada descripció meta representa essencialment el vostre anunci a SERP, és el vostre text de vendes que es mostraria just a sota dels resultats de la cerca més alta. Per tant, ja funciona per a vosaltres i no teniu cap altre suggeriment de SEO, però incrustant la vostra descripció de cada meta amb CTA curts (trucada a acció) o ofertes incloses en el text del cos. Si ho feu, tindreu un bon impuls al vostre percentatge de clics. Al mateix temps, pot ajudar-te a ser més singular i destacar dels teus oponents, tot en un.

meta descriptions

Flexibilitat

Recordeu que està mantenint la cursa contra Google AdWords, que sovint pot prendre quatre fitxes per a les paraules clau principals. Tenint en compte que podeu tenir una descripció meta de caràcter més útil, us recomano fer un ull al vostre únic oponent per fer ajustos puntuals. Si sou prou talentós, feu el vostre millor esforç per fer que les vostres descripcions meta siguin menys comercials. D'aquesta manera, els anuncis pagats d'AdWords de Google poden ajudar-vos a treure més clics. Proveu d'actuar d'aquesta manera: prova, supervisa i adapta. Només cal seguir el seguiment de quins ajustaments addicionals us voldreu oposar.

December 22, 2017