Back to Question Center
0

Com puc implementar les millors pràctiques de SEO per a la meva pàgina d'inici?

1 answers:

Una pàgina d'inici és la part més poderosa i important del vostre lloc. Serveix com a vista prèvia del contingut del vostre lloc i permet als usuaris comprendre si han d'estar al vostre lloc web o no. Una pàgina d'inici bé optimitzada pot augmentar el percentatge de conversió del lloc i millorar les posicions de classificació. Sens dubte, una pàgina d'inici fàcil d'utilitzar SEO pot reduir un percentatge de rebots i millorar l'experiència de l'usuari amb el vostre lloc - types of grain storage facilities.

Dit això, la vostra pàgina d'inici és la part més important del vostre lloc que dóna la primera impressió del vostre negoci. És la pàgina més visitada del vostre lloc que ofereix als usuaris una comprensió de la vostra reputació comercial. Com que la vostra pàgina d'inici té el valor més gran per al vostre lloc, heu de dedicar la vostra atenció a escriure un contingut de qualitat. En aquest article, trobareu alguns consells sobre com crear i optimitzar el contingut de la pàgina d'inici del vostre lloc per atraure més visitants convertits i millorar el rànquing del lloc.

homepage seo best practices

Bones pràctiques de la pàgina d'inici

  • Crea un títol precís i atractiu

A títol breu i senzill és la forma perfecta per permetre als usuaris comprendre millor la vostra empresa. El títol ha d'estar en negreta i precisa per donar als usuaris una idea sobre el contingut del vostre lloc. Els usuaris que naveguen per la xarxa per trobar productes o informació rellevants no saben res sobre la vostra empresa. Inicialment, consulteu el vostre lloc per comprovar si pot ajudar-los amb la cerca o no. Només teniu uns segons per capturar el vostre interès i la millor manera de fer-ho és fer que la vostra pàgina d'inici sigui fàcil d'usar i implementar una estratègia de crida a l'acció. Cal crear una declaració curta i atractiva que hauria de transmetre la informació més valuosa sobre el vostre negoci. El títol hauria d'invitar els visitants del vostre lloc a aprofundir en les pàgines del vostre lloc per obtenir-ne més detalls.

  • Contingut rellevant

La quantitat normal de contingut a la pàgina d'inici és de 400 a 500 paraules. No hauríeu de sobrecarregar la vostra pàgina d'inici amb contingut ja que heu d'atraure l'atenció dels usuaris en comptes de donar-los alguna cosa que llegir. Si el contingut és superior a 500 paraules, els usuaris tindran més probabilitats de tancar el vostre lloc alhora augmentant la velocitat de rebot del vostre lloc i baixant el vostre rànquing.El vostre contingut ha de ser informatiu, atractiu i rellevant per al vostre negoci. És aconsellable arribar a un contingut de la pàgina d'inici mitjançant paraules clau de cua llarga per permetre que els bots de cerca l'indexin de manera fàcil i ràpida. Tota la informació de la vostra pàgina principal hauria de ser valuosa per als vostres clients potencials, indicant-los com es pot beneficiar d'utilitzar els vostres productes o serveis. Assegureu-vos que les vostres paraules clau flueixen en el contingut naturalment. No inclogueu la vostra pàgina d'inici amb paraules clau, ja que no faran que sigui comprensible i que pugui malmetre el vostre lloc.

seo practices

  • Contingut visual

Qualitat i imatges atractives diuen molt sobre el vostre negoci sense paraules. Les vostres imatges a la pàgina d'inici poden descriure alguns aspectes de la vostra marca immediatament. Per això han de ser animats, atractius i brillants. Si comercialitzeu roba o menjar, podeu contractar un fotògraf professional que us farà un portafoli professional de les vostres mercaderies i personal.

December 22, 2017