Back to Question Center
0

Com l'optimització del motor de cerca ajuda a gestionar hotels?

1 answers:

L'optimització de motors de cerca és essencial per a qualsevol negoci en línia tant si es tracta d'una empresa local com d'empresa principal. Si sou propietari d'un petit hotel de la vostra ciutat, assegureu-vos que els residents, així com els turistes, ho coneguin. La millor manera de millorar el reconeixement de marca d'hotels és iniciar un lloc i optimitzar-lo d'acord amb tots els estàndards del motor de cerca - fs-4196. Una gestió d'optimització de motors de cerca de qualitat us ajudarà a assolir els vostres propòsits comercials i augmentar el rendiment de la inversió (ROI).

search engine optimization management

Segons les dades estadístiques, els llocs web que apareixen a la primera pàgina de resultats de cerca de Google generen gairebé el 92% del trànsit de cerca (orgànic). En passar a la segona pàgina de resultats de cerca, el trànsit es va reduir un 95%, i un 80% i un 60% per a les pàgines posteriors. "A més, els usuaris poques vegades obren les pàgines 4 i 5 de SERP a mesura que atrauen llocs web que hi estan ubicats, de manera que no són fiables i rellevants. Són parcialment correctes ja que l'algoritme de classificació de Google està dissenyat per mostrar les pàgines web més rellevants de la primera pàgina SERP. Això significa que si el vostre lloc web de l'hotel no apareix a la primera pàgina SERP, les possibilitats que els usuaris trobin que la seva font web és inferior al 6%.

Quins són els avantatges de la gestió de SEO al lloc web de l'hotel?

En primer lloc, proporcionant optimització del lloc web de qualitat, rebeu l'oportunitat de mantenir-se al capdavant dels competidors de nínxols del mercat i, posteriorment, duplicar els vostres ingressos. A més, un lloc web ben dissenyat i atractiu pot establir la credibilitat de l'hotel i millorar el vostre reconeixement de marca. Les persones que puguin consultar els apartaments abans de fer una comanda li seran més fidels. I, finalment, augmentant el trànsit al vostre lloc, augmentarà les vostres vendes i farà que el vostre negoci hotel prosperi.

Consells per millorar la visibilitat del lloc web de l'hotel a SERP

Hi ha moltes maneres de com podeu augmentar la vostra presència en línia de negocis a l'hotel. En aquest paràgraf, recopilem els més potents per optimitzar el vostre lloc per vendes i màrqueting.

  • Fotos reals de qualitat

Els usuaris jutgen un hotel per les fotos que els proporcioneu. Els viatgers comencen la cerca amb la navegació a la xarxa dels hotels més bells i idealment situats per allotjar-se. Avaluen la qualitat de l'hotel mitjançant fotografies rellevants d'alta resolució i, de vegades, mitjançant un vídeo promocional si n'hi ha. Assegureu-vos que proporcioneu als vostres clients potencials imatges d'alta qualitat dels apartaments de l'hotel, el territori exterior de l'hotel, el vestíbul i els bars. A més, tingueu cura amb l'edició de les vostres fotos ja que s'han produït molts problemes abans que els viatgers se sentissin enganyats perquè les fotos que es proporcionen al lloc web principal estan lluny de la realitat.

  • Escriure descripcions atractives

En una zona hotelera, les històries de qualitat dels vestits de l'hotel són DEU! Heu de dir una història interessant als vostres clients potencials per obligar-los a reservar amb vostès. Es recomana crear una guia del viatger (e. g. descriure llocs d'interès propers o fer rutes turístiques a la ciutat). No és suficient dir que el vostre hotel està situat al cor de la ciutat. Necessites augmentar l'interès de les persones per tu i la teva ciutat.

seo management

  • Botons de mitjans socials

És important vincular el lloc web de l'hotel a les populars plataformes de xarxes socials com ara com Facebook, Google+, Instagram i Twitter. Això ajudarà a augmentar la vostra consciència de marca i millorar el vostre rànquing a Google i altres motors de cerca. Assegureu-vos que teniu comptes socials atractius i brillants on les persones puguin compartir les seves impressions sobre el vostre hotel i fer-vos-li preguntes que els afectin.

December 22, 2017