Back to Question Center
0

Per què necessito escriure SEO per al meu lloc web de WordPress?

1 answers:

Actualment, hi ha moltes eines d'optimització de motors de cerca a la web dissenyades per simplificar la nostra vida i automatitzar un procés d'optimització de llocs web. Per a aquells que busquen un complement útil de SEO per al seu lloc de WordPress, l'eina Scribe SEO pot ser bastant útil. Si mai no heu sentit parlar del connector Scribe SEO, la informació següent us resultarà de gran utilitat.

Scribe SEO és un complement WordPress pagat que està dissenyat per ajudar al vostre rang de contingut a Google SERP - frezyderm baby oil. Tot el que necessiteu és carregar aquest connector i registrar-se-hi. A continuació, una eina Scribe SEO comença a analitzar el contingut del vostre lloc web per analitzar-lo i donar una puntuació basada en la seva estructura i densitat de paraules clau. Si rep la puntuació més alta, tot està perfectament bé, i no necessiteu cap esmena de contingut. Tanmateix, si apunta menys del 100%, aquesta eina de WordPress us proporciona alguns consells sobre com podeu millorar la situació actual. A la puntuació més alta que obteniu, més possibilitats tindreu un alt rang a Google. Per tant, Scribe SEO funciona com un consultor d'optimització de motors de cerca personal que funciona sota el contingut del vostre lloc per complir els vostres objectius empresarials.

scribe seo

Quins serveis ofereix l'eina Scribe SEO?

Hi ha tres tasques principals realitzades per l'eina WordPress Scribe SEO:

  • Paraules clau;
  • Contingut;
  • Construcció d'enllaços.

Analitzem més detalladament tots aquests aspectes i descobreixi com podem beneficiar-nos de l'eina Scribe SEO.

  • Paraules clau investigació i implementació intel·ligent

Utilitzant aquesta eina de WordPress, sempre sabeu quins termes de cerca heu d'utilitzar per atreure clients potencials. Us aclareix amb la llengua que utilitzen els usuaris mitjans per trobar productes o serveis al vostre nínxol. L'escriptor us pot proporcionar la quantitat il·limitada de termes de cerca. Per tant, cada vegada que acabeu d'escriure un text, aquesta eina comença a investigar les noves. Així, amb l'ajuda de l'eina Scribe, el vostre contingut obtindrà el trànsit més segmentat.

  • Millores al contingut

Aquesta eina de WordPress té una intel·ligència artificial i pot trobar errors o omissions al vostre lloc i us proporcionarà alguns suggeriments útils sobre com heu de modificar el vostre contingut del lloc per complir amb els estàndards del motor de cerca. Simplement simplificarà un procés d'anàlisi de llocs web i us permetrà millorar la vostra situació de rànquing actual. No hi ha més eines de qualitat al mercat. És per això que una eina Scribe SEO val la pena prestar atenció i inversions.

  • Generació de sucs d'enllaç

Aquesta eina també està disponible per a la construcció d'enllaços. Pot simplificar significativament un procés d'enllaços d'enllaços relacionats amb els dominis de nínxol i enllaçar el contingut que es col·loca al vostre lloc.A més, l'eina Scribe SEO pot trobar usuaris de xarxes socials que condueixen trànsit al vostre lloc. Totes aquestes tècniques de construcció d'enllaços poden generar un trànsit de qualitat al vostre lloc i augmentar el percentatge de conversions.

Com a regla creativa, les persones que creen textos de qualitat es dediquen al seu treball, no tenen temps per fer-ho en una part tècnica de la creació de contingut, com ara una forta estructuració de continguts i optimització. L'eina SEO Scribe és una sortida a aquestes persones, ja que no té cap sentit en el contingut de qualitat que no està ben optimitzat. Té una forma bastant agradable d'eliminar la por, la impaciència, la frustració o els escriptors de còlera que poden sentir a propòsit de l'optimització del motor de cerca.

Scribe SEO és una eina fàcil d'usar que no requereix cap coneixement tècnic de l'usuari. Està especialment dissenyat per a persones que no tenen en compte les peculiaritats d'optimització del lloc web. Simplement suggereix que col·loqueu la quantitat correcta de termes de cerca rellevants en el lloc correcte. No hi ha trucs ni trampolins en aquest procés.

Aquesta eina també proporciona als seus subscriptors l'anàlisi de paraules clau mostrant-vos quines paraules clau voleu orientar. A més, us ofereix l'oportunitat de consultar la vista prèvia de la pàgina de resultats del motor de cerca i us proporciona una llista d'etiquetes suggerides rellevants per al contingut del vostre lloc web.

Amb aquesta eina, no cal tenir en compte els trucs d'optimització de motors de cerca mentre genera el contingut. Simplement, pot fer el que està fent el millor i confiar en una part tècnica del seu treball per escriure SEO.

Cada vegada que avalua el contingut del vostre lloc, l'eina de WordPress Scribe SEO us dóna una puntuació. No obstant això, no cal que ens esforcem per obtenir el 100% de puntuació per cada text. Per descomptat, farà que el vostre text estigui perfectament optimitzat d'acord amb tots els estàndards, però, sincerament, el vostre text no serà valuós ni tindrà personalitat.Tenir un article perfectament optimitzat, però il·legible i no atractiu, mai és tan bo com un article lleugerament menys optimitzat, que és interessant llegir.

Anotar preus de SEO

Com es va esmentar anteriorment, Scribe SEO és un complement de WordPress pagat. Tanmateix, proporciona als clients una versió de prova gratuïta que els permet familiaritzar-se amb els serveis principals. És una oportunitat excel·lent per als escriptors i propietaris de llocs web per obtenir més informació sobre aquesta eina d'optimització de WordPress. Per tant, si heu decidit que Scribe SEO pot ser beneficiosa per al vostre negoci, haureu de pagar una tarifa mensual.

Aquesta eina està disponible en tres nivells de preus diferents segons la freqüència amb què avaluï el seu contingut per mes:

  • Iniciador (30 avaluacions al mes) = $ 27
  • Editor (120 avaluacions al mes) = $ 47
  • Avançat (300 avaluacions per mes) = $ 97

wordpress seo

El paquet Starter és ideal per a un operacions de blogging de persones. No serà adequat per a propietaris de llocs web de comerç electrònic o llocs web de notícies, on la quantitat de contingut generada per mes és superior a la mitjana.

Els paquets Publisher i Advanced són ideals per a aquells escriptors que tenen molts clients o propietaris de llocs web que necessiten comprovar una gran quantitat de contingut cada dia. El bonic avantatge és que no hi ha límits a quants llocs web podeu instal·lar a Scribe.

A més, aquesta eina coincideix amb tots els llocs de WordPress que executen el tema Headway, el tema de la tesi, el tema híbrid i altres. Per als llocs web que es basen en altres sistemes de gestió de continguts, serà problemàtic connectar-se amb l'eina Scribe SEO.

December 22, 2017