Back to Question Center
0

Comerç electrònic: optimització de motors de cerca o estètica?

1 answers:

Avui en dia, el món modern de l'optimització de motors de cerca de comerç electrònic s'ha convertit en la columna vertebral de la pràctica de qualsevol negoci en línia de llançament en línia d'escala global. Per tenir èxit en aquest procés i fer que el vostre projecte comercial funcioni correctament, necessitarà una comprensió correcta i una experiència substancial en tots dos camps: l'ecommerce i l'optimització de motors de cerca, massa vast i complex per a ser manejats per empresaris inexpertos o no qualificats en línia.

Pel que fa a mi, no vaig tenir la sort de gestionar-ho tot alhora. De fet, em va portar més de vuit anys de treballs de gestió dur per gestionar diversos llocs web a escala empresarial basats en diferents marcs en línia per al comerç electrònic i les tècniques d'optimització de motors de cerca. I solia tractar amb només tot el que puguis imaginar: començant per una àmplia varietat de subministraments d'aliments, per a equips industrials d'alta tecnologia - bases de emails gratis argentina.

ecommerce search engine optimization

Comprendre el problema

El primer i probablement el més important que vaig saber és que la part del lleó de tots els projectes empresarials relacionats en general sofreix qüestions bastant comparables i fins i tot similars de l'optimització del motor de cerca. Vull dir que, independentment del seu públic objectiu o el nínxol del mercat triat, la màxima exposició a Internet, que condueixi a un trànsit orgànic de major qualitat, finalment generi un major flux d'ingressos, depenen de la seva estratègia d'optimització del motor de cerca de comerç electrònic, el seu gestor de projectes, o el propietari del negoci pel seu compte.

No tenint un enfocament particular en SEO

Abans de qualsevol altra cosa, afrontem-ho, la majoria dels projectes relacionats solen estar afectats per una presa de decisions totalment equivocada per al seu desenvolupament posterior a la posada en marxa. Vull dir que amb massa freqüència els agents empresarials estan impulsant els seus negocis en línia principalment cap a una millor experiència d'usuari i estètica general de la navegació, en comptes d'avançar en el bon camí cap a l'optimització del motor de cerca del comerç electrònic adequat.

significa convertir-se en un més lliure d'una vegada per totes

Imaginem un cas molt típic, quan un nou nom de marca es basa totalment en configurar un entorn més atractiu i funcional, sense cap èmfasi en l'optimització del motor de cerca ( SEO). D'aquesta manera, tot el negoci es convertirà en desavantatge des del principi, jo. e. , ignorant les oportunitats d'involucrar més clients potencials directament dels canals orgànics, que es desenvoluparan en un flux estable de compradors reals a la llarga. Però aquí hi ha una bona notícia: no cal que us sentiu decebut, fins i tot si esteu fresc aquí o encara no us trobeu prou confiat en l'optimització del motor de cerca de comerç electrònic.A continuació, vaig a enumerar una recomanació provada per l'ús que s'ha desenvolupat a partir de la meva pròpia experiència pràctica i, per descomptat, en funció de les meves passades passades. Espero que els següents consells breus l'ajudin a construir un projecte empresarial merament exitoso basat en un d'aquests marcs de comerç electrònic moderns que cada vegada són més populars.

ecommerce seo

Treballar amb descripcions úniques del producte

En primer lloc, atès que pràcticament totes les marques noves són gestionades habitualment per les persones adequades amb el coneixement expert dels seus productes o serveis. Tanmateix, aquests especialistes interns generalment senten la manca d'entesa sobre el concepte d'optimització del motor de cerca de comerç electrònic i com funciona. D'aquesta manera, sovint les seves descripcions de productes resulten poc profundes, o bé es pot treure directament del productor. Com a resultat, estan lluny de ser únics, informatius o d'alguna manera compromesos, aquestes descripcions mai no donaran un rànquing de productes elevat vist a les fitxes de cerca orgànica primària.

Per aquest motiu, us recomanem que funcioni bé en les descripcions dels vostres productes perquè "parleu" al públic objectiu, que coincideixi amb les sol·licituds de cerca comuns de les paraules clau i les frases clau, i que representi els articles a la venda en el més complet i cridaner al mateix temps. Independentment dels productes o serveis als quals s'enfronti, les seves descripcions formen entre 150 i 300 paraules per conèixer el concepte central semàntic de l'optimització del motor de cerca de comerç electrònic. Si es fa correctament, les descripcions dels seus productes serviran bé per implicar consumidors més qualificats directament dels resultats de la cerca orgànica.

Segueix publicant ressenyes de productes

Tenir cada article ofert per la vostra marca incrustat amb una revisió de suport és una bona manera d'augmentar la rellevància de les pàgines del producte. De fet, l'article més popular que oferiu a la venda, més crítiques i pautes informatives, haureu d'haver de generar conversions més significatives després de tot. En publicar les ressenyes dels vostres productes, mai utilitzeu cap material de màrqueting quotidià, sigui creatiu per oferir-vos informació de qualitat basada en l'experiència d'usuari en viu i recomanacions personals valuoses. Feu el vostre esforç per incloure més comentaris i testimonis. Si ho feu, els vostres productes tindran més valor i més autoritat des del punt de vista de l'optimització del motor de cerca de comerç electrònic, per aconseguir conversions encara més grans.

Mai abusi amb les paraules clau

vull dir que mai no haureu d'anar massa lluny amb la saturació del contingut de la pàgina del producte amb les paraules clau, tant com sigui possible. Oblida't d'aquesta idea, mai no ho farà. De fet, no podeu atraure més visitants orgànics ni millorar l'autoritat de les vostres paraules clau principals, simplement omplint les descripcions dels vostres productes amb les masses de paraules clau i frases clau. En lloc d'això, ha de seguir treballant en continguts totalment rellevants i intel·ligents que donin més valor als seus clients, que compleixin els requisits principals de l'optimització del motor de cerca de comerç electrònic alhora.

seo for ecommerce website

En conclusió, feu algunes coses exclusivament orientades a SEO

vull dir aquí que heu de completar els vostres textos d'imatge, optimitzar els URL, així com crear títols únics i sitemap adaptatiu. En primer lloc, deixeu que els motors de cerca entenguin el vostre contingut visual si teniu totes les imatges allotjades a les vostres pàgines de productes incrustades amb textos alt que proporcionen una descripció clara, amb una paraula clau i una menció al nom de la vostra marca.

En segon lloc, crea títols purament únics compatibles amb només etiquetes de títol adequades. Assegureu-vos que no hi ha duplicats ni plagi aquí. A continuació, torneu a configurar els URL sense sentit a més informatius, inclosos els noms reals del producte i la seva categoria. Per fi, fer l'optimització del motor de cerca del comerç electrònic adequat us farà que us assegureu que els vostres treballs i actualitzacions diaris siguin totalment reconeguts i ben indexats pels rastrejadors. Per tant, no oblideu crear un mapa del lloc adaptatiu. O bé, també podria sol·licitar alguns sistemes de gestió de continguts populars amb diferents solucions de sitemap automatitzades, que solen ser utilitzades pels marcs comercials líders en línia.

December 22, 2017