Back to Question Center
0

Com afecta el disseny web a SEO?

1 answers:

El segle XXI es basa en les noves tecnologies. La societat moderna utilitza telèfons mòbils per a qualsevol necessitat quotidiana. Ens hem centrat en un paisatge on la plataforma mòbil domina els ordinadors de sobretaula. És comprensible perquè les persones modernes aprecien la mobilitat i intenten estalviar cada minut del seu temps. Prefereixen parlar, cercar i resoldre els seus problemes en moviment.

Els motors de cerca en el seu terme fan esforços especials per proporcionar als usuaris la millor experiència de cerca - smok v8 q2. És per això que requereixen la capacitat de resposta mòbil de tots els llocs web. El 2015, Google va establir la seva nova actualització d'algorismes que va canviar les classificacions a una indexació més centrada en el mòbil. Des d'aquest moment, el panorama de l'optimització del motor de cerca ha canviat dramàticament. La capacitat de resposta web del lloc web es converteix en una part essencial de l'optimització i un dels influents destacats del rànquing. Actualment, el disseny web sensible afecta principalment el vostre lloc web a través de senyals de comportament d'usuaris positius.

web design seo

Si no teniu una versió per a mòbils del vostre lloc, perd les oportunitats d'atreure més clients que paguen, a més de duplicar els vostres ingressos. D'altra banda, Google mai no et classificarà en SERP. És per això que necessiteu concentrar els vostres esforços de SEO no només a la versió d'escriptori del vostre lloc, sinó també a la seva versió per a mòbils. La implementació d'un disseny web sensible per al vostre lloc requereix molt de temps, esforços, energia i habilitats. No obstant això, en última instància, val la pena.

  • Millora de la usabilitat del lloc web

El motiu principal del rebot de l'alta pàgina web la taxa és que el vostre lloc és difícil de navegar. Si els usuaris tenen dificultats per navegar a través de les pàgines del vostre lloc, és probable que el tanquin i seguiu un dels enllaços dels vostres competidors. El temps mitjà que un usuari hauria de gastar per trobar el que necessita és de 3 segons. Si aquest procés pren més, cal millorar el disseny del vostre lloc web i la navegació interna.

Si el vostre lloc té un disseny atractiu, els vostres clients potencials navegaran fàcilment a través de les vostres pàgines web i obtindreu una millor experiència al vostre lloc web. A mesura que Google té en compte mètriques com la mitjana de temps que gasten els usuaris al vostre lloc i la quantitat de pàgines que visualitzen, cal assegurar-vos que el vostre disseny web sigui SEO. Això implica que el disseny del vostre lloc web és compatible amb el mòbil, tindreu visitants repetits i un major nombre d'usuaris convertits. D'altra banda, rebràs motors de cerca a favor que portaran a posicions més altes.

seo website

  • Temps de càrrega de la pàgina

Un altre factor que influeix directament en el rànquing del lloc és el temps de càrrega de la vostra web pàgines. Com més ràpid sigui la càrrega de les vostres pàgines, la millor experiència que obtindreu els visitants del vostre lloc web i, posteriorment, com més alt se situarà a SERP.

Les fonts web que tenen un disseny sensible solen carregar-se més ràpid que les mitjanes. En definitiva, es traduirà en una millor experiència d'usuari i una major avaluació de motors de cerca. Google mostra el seu favor a llocs web que tenen un bon temps de càrrega de pàgina i els classifiquen més amunt en els resultats de la cerca. Podeu consultar el temps de càrrega de la vostra pàgina del lloc amb l'ajuda de la prova de velocitat del lloc web de Google.

December 22, 2017