Back to Question Center
0

Com afecta el contingut de la pàgina a SEO?

1 answers:

El 2017, l'èxit del lloc web està determinat principalment pel seu contingut. Per tant, és molt recomanable que ompliu les pàgines del vostre lloc web amb contingut optimitzat per a la qualitat i el contingut de SEO, ja siguin articles, publicacions de bloc, publicacions en blanc, estudis de casos o llibres electrònics o vídeos explicatius.La realitat és que si el vostre lloc web no ofereix un contingut únic i de qualitat, els visitants deixaran el lloc i busquen un altre que proporcioni el contingut original i atractiu que busquen. Per això és fonamental optimitzar el vostre SEO a la pàgina. Avui us explicaré com podeu fer-ho sense gastar massa diners. Tanmateix, primer anem a determinar el contingut de la pàgina exactament - ojo humano como camara fotografica.

page content seo

Definició del contingut de la pàgina

El contingut de la pàgina sol referir-se a totes les dades contingudes en un lloc web. El contingut de la pàgina es pot mostrar com a text, enllaços, imatges, àudio, animació o vídeos. Atès que Google i altres motors de cerca tenen una capacitat limitada de reconèixer imatges, animació, vídeo i àudio, és important que utilitzeu noms de fitxer o atributs alt per descriure aquest contingut.

Guia pas a pas per optimitzar el contingut de la pàgina per SEO

El contingut d'una pàgina és el que veuen els vostres usuaris. Aquests són els passos senzills que ha de seguir per optimitzar el contingut de SEO:

Seleccioneu les paraules clau adequades

El primer que heu de fer és escollir el conjunt correcte de paraules clau per a les persones del vostre comprador i iniciatives de màrqueting entrant. Penseu en les frases clau que els vostres clients potencials podrien escriure al quadre de cerca de Google mentre cerqueu els serveis o productes que oferiu.

El nom del domini importa

Un bon nom de domini és un element essencial en la seva estratègia de SEO a la pàgina. En triar el vostre nom de domini, assegureu-vos que representi el contingut del vostre lloc web. Mantingui-lo curt i senzill. L'addició de paraules clau al vostre nom de domini també és una idea excel·lent.

Optimització de metadades

Els experts de SEO recomanen que optimitzeu cada pàgina del vostre recurs. Centreu-vos a fer que les vostres pàgines mostrin un millor motor de cerca mitjançant l'ús de metadades i continguts. Quan creeu les vostres etiquetes de títol, assegureu-vos que no hi hagi més de 8 paraules o 70 caràcters.

Participació i contingut rellevant

El vostre objectiu ha de ser crear contingut de qualitat i interessant que els usuaris web vulguin llegir i compartir. Recordeu que el contingut de la vostra pàgina és el que determina el valor que té el vostre lloc web del que busquen els usuaris durant la cerca.

seo content

Pistes de destinació personalitzades

La creació de pàgines de destinació específiques dels vostres serveis i paraules clau no només és beneficiosa per als cercadors, però també al vostre públic objectiu. Atès que les pàgines de destinació específiques s'adapten a productes o serveis particulars, seria genial que seleccioneu paraules clau rendibles i inseriu-les en el títol i la descripció meta.

Conclusió

Aquestes són les tècniques de SEO a la pàgina que podeu utilitzar i aplicar immediatament per optimitzar el vostre lloc web per obtenir un millor rànquing a Google. Tot i que el procés pot trigar molt de temps al principi, el benefici i la quantitat de trànsit orientat que pot aportar al vostre recurs potser val la pena.

December 22, 2017