Back to Question Center
0

Com millorar SEO del lloc web amb enllaços d'entrada externs?

1 answers:

Recordes aquests dies quan l'agricultura de vincles no estava controlada i estava impune? En aquells dies, es podrien trobar tones d'enllaços emplaçats en una única pàgina. Els llocs web van aconseguir obtenir un suc d'enllaç sense ser rellevants i autoritzats. En benefici d'usuaris i cercadors, l'agricultura d'enllaços ja no funciona. No obstant això, no vol dir que els enllaços d'entrada externs actuals no puguin aportar cap valor al vostre lloc web de SEO - fast windows vps hosting. Si no feu servir enllaços externs, només perdrà les oportunitats d'obtenir trànsit dirigit al vostre lloc i millorar les classificacions. En lloc d'això, quan implementeu enllaços externs, assegureu-vos que les tècniques que apliqueu us ofereixen el tipus d'atenció adequat.

external backlinks

Com construir una campanya guanyadora de SEO amb enllaços externs?

  • Crea comunicats de premsa

Un comunicat de premsa és una bona oportunitat per a la vostra empresa si es tracta d'un petit restaurant local o d'una gran plataforma de compres. Us dóna l'oportunitat d'introduir les novetats de la vostra empresa al públic en general. Tanmateix, cal assegurar-vos que sigui periodístic i que no només estigui dissenyat per augmentar la classificació. Si teniu un enfocament intel·ligent per crear el vostre comunicat de premsa, podreu generar un flux positiu d'atenció a la vostra marca i establir la relació fidel amb els vostres clients potencials.Tanmateix, si intenta aprofitar l'emoció amb notícies falses, no serà avantatjós per la vostra imatge de marca i crearà una actitud més aviat negativa que positiva per al vostre negoci.

  • Publicació de convidats

Molts propietaris de llocs web no poden obtenir el valor de la publicació de convidats i perden les oportunitats d'obtenir un flux de trànsit als seus dominis.Succeeix a causa de la seva incorrecta aproximació a aquesta tècnica de construcció d'enllaços. Els blocs públics no només inunden el bloc d'un altre amb enllaços d'entrada externs al vostre lloc. És, abans que res, una oportunitat per compartir la qualitat i el contingut actualitzat d'un bloc que està relacionat temàticament amb la vostra indústria.

Per exemple, imaginem que publica la publicació en un bloc amb subscriptors de 1K. Per tant, si el vostre article està publicat en aquest domini, rebeu la possibilitat que 1 mil lectors trobin i llegeixin el vostre article. Almenys la meitat d'ells seguirà un enllaç al vostre lloc com a resultat i pot convertir-se en clients pagadors. Aquí, la vostra tasca principal és proporcionar als lectors informació realment atractiva i rellevant que augmenti la seva preocupació per la vostra marca.

backlinks

  • Construeixi xarxes de nínxols

Una de les raons més importants per utilitzar els enllaços de retorn externs per a la vostra campanya d'optimització és construir xarxes de nínxol. Establir xarxes de nínxol relacionades li permet connectar-se amb els influents de nínxol més potents i augmentar les oportunitats de referència amb ells. Cadascun de vosaltres pot oferir un gran valor al públic de l'altre. Com a resultat, obtindreu més enllaços externs al vostre lloc i proporcionareu valor als vostres clients potencials.

  • Beneficis de les publicacions patrocinades

Les publicacions patrocinades són una altra oportunitat valuosa per a les empreses. Podeu establir condicions de cooperació mútuament beneficioses amb un influenciador de pensaments en el vostre nínxol de mercat i oferir-vos pagar per publicar els vostres articles a les seves pàgines.Assegureu-vos que us sacrifiqueu amb contingut real per rebre resultats genuins.

December 22, 2017