Back to Question Center
0

Com vau tenir èxit a crear enllaços d'entrada al vostre lloc web?

1 answers:

Crear vincles d'entrada al vostre lloc web és fonamental per als rànquings de cerca de pàgines i per al creixement del vostre negoci en general. En general, els enllaços de seguretat de qualitat poden millorar la credibilitat del vostre lloc web, augmentar el vostre trànsit i, per tant, ajudar-vos a pujar a la part superior de SERP de Google. Sí, crear enllaços d'entrada al vostre lloc web pot semblar una tasca desalentadora. Però no cal preocupar-se - cat5e backwards compatible. De tota manera, podeu sol·licitar diverses solucions perfectament adequades que he utilitzat per obtenir més conversions i un recompte de seguidors més alt. Aquí són: publicació de convidats en blogs populars de major rellevància, interactuant amb fòrums concorreguts i blogs relacionats amb la vostra indústria empresarial, així com establint la vostra activitat habitual a les xarxes socials. Així que, a continuació, vaig a revisar detalladament aquests tres plans d'acció centrals.

creating backlinks to your website

Publicació de convidats

La publicació de convidats en alguns blocs populars de major rellevància pot ser una solució pràctica excel·lent per crear enllaços d'entrada al vostre lloc web. Vull dir aquí que té llibertat per treballar en els enllaços de retorn de DoFollow, que són perfectament apropiats per arribar a un públic més ampli de clients no desenvolupats, en línia amb la creació del vostre lloc web d'una autoritat més forta a Internet. Per descomptat, el blogging de convidats no es pot anomenar una nova estratègia per crear enllaços d'entrada al vostre lloc web. No obstant això, per a una publicació més efectiva en blogs rellevants, recomano considerar els següents punts:

  • l'objectiu principal del blogging de convidats és involucrar al públic objectiu per obtenir més visites, clients potencials, subscripcions i subscripcions
  • utilitzeu dades demogràfiques dels usuaris del lloc web per trobar els blocs adequats i rellevants, que haurien de tenir més possibilitats de tenir el públic en peu a la lectura dels vostres escrits de convidats
  • , hauríeu d'enllaçar a les pàgines de destinació, ja que només això pot millorar les conversions del vostre lloc web, augmentant el rànquing del motor de cerca al mateix temps
  • , no us oblideu de fer esment als líders de la vostra indústria i als altres responsables autoritzats per aprofitar un públic encara més ampli, quan la vostra publicació es comparteixi per compte propi blocs i comptes personals en diferents mitjans socials.

Fòrums i blocs d'indústries

És probable que també interaccioneu amb moltes comunitats i fòrums de bloggers amuntegats relacionats amb la vostra indústria comercial.Tot el que necessiteu aquí és oferir una valuosa visió del vostre compte i unir-vos a converses in situ sobre els temes més candents que cobreixen el tema principal del vostre lloc web. Convertiu-vos a fons amb els vostres consells propers i mantingueu-vos a punt de donar la vostra veu autoritzada a temps. D'aquesta manera, és més probable que obtingueu enllaços sense connexió. Tanmateix, fins ara, no tots els fòrums i blogs de la indústria estan concedint exclusivament aquests enllaços NoFollow.

get backlinks

Mitjans de comunicació social

Establir la vostra activitat habitual en diferents recursos de xarxes socials és la tercera millor manera de crear enllaços d'entrada al vostre lloc web. El que passa és, però, que no totes les plataformes socials permeten enllaços DoFollow. No obstant això, els líders com Twitter, Instagram i Facebook també podrien ser utilitzats per establir una interacció regular i activa per beneficiar-se d'una ràpida promoció amb un gran nombre d'accions i mencions. Després de tot, sempre podeu obtenir més enllaços de DoFollow amb Google Plus, LinkedIn, Pinterest, etc.Tot el que necessites aquí és mantenir un horari de publicació coherent, d'acord amb el seguiment dels resultats per fer tots els ajustos a temps.

December 22, 2017