Back to Question Center
0

Semalt: Programari de rascades web: suggeriments principals

1 answers:

Les dades mostrades per la majoria de pàgines web i llocs web només es pot accedir mitjançant un navegador. La majoria dels llocs no ofereixen funcionalitats en què podeu desar les vostres dades d'orientació a l'ordinador. L'única opció que heu de recopilar les dades és copiar i enganxar les dades d'orientació manualment, cosa que suposa una tasca molesta i que requereix molt de temps - ctc lebanon samsung.

És per això que necessiteu rascades web per completar els vostres projectes. El raspat web, també conegut com a recopilació web, és una tècnica d'extracció de text objectiu mitjançant un programari de raspat web. Un programari de raspat web recupera dades de pàgines web i llocs web mitjançant els quals la informació obtinguda es guarda en format de taula o en la seva màquina local.

Per què ocultar?

El tutorial de rascades a Internet ajuda als principiants a extreure informació des de la web i en llocs dinàmics. Octoparse ofereix tutorials sobre com podeu utilitzar el programari de raspat web per esborrar llocs web i pàgines web. En molts casos, el programari de raspat web està configurat per funcionar en llocs particulars o personalitzats per als navegadors.

Amb Octoparse, podeu extreure dades útils al núvol o utilitzar una màquina local. Tanmateix, el rastreig en el núvol propugna les màquines locals. Les còpies de seguretat de trituració de maquinari i personalitzades són coses clau que hauríeu de tenir en compte en rascar dades.

Octoparse permet raspadors web per extreure dades en tres modes que inclouen:

Mode assistent

El programari de raspat web Octoparse és S'ofereix gratuïtament a la web. Podeu utilitzar el mode assistent del programari per esborrar pàgines web úniques, URL i llistar pàgines web.

Mode avançat

Aquest és el mode més popular de raspat web. El mètode avançat d'extracció de dades es basa en URL, llista de text, llista de variables i llista fixa. El mode es pot utilitzar per extreure pàgines web individuals i múltiples.

Mode intel·ligent

Amb Octoparse, obtindreu les vostres dades en qüestió de segons. Si heu estat comprovant el tutorial sobre el raspat de la web, hauríeu d'haver trobat el llançament de Octoparse 6. Versió 2. El mode intel·ligent Octoparse s'ofereix de manera gratuïta a la web. La versió recentment llançada us permet recuperar dades d'Internet en taules estructurades.

Per utilitzar el mode intel·ligent Octoparse, enganxeu-lo a la pàgina web que vulgueu raspar. Feu clic al botó "Elegant" i mira com la pàgina es converteix en taules estructurades.

Les dades rascades pel programari de raspat web Octoparse s'exporten a:

API

Per exportar dades amb Octoparse API, heu de tenir un compte professional i ha recuperat les dades de més d'una tasca en el núvol. Tot el que heu de fer és obtenir un token d'accés al introduir el vostre nom d'usuari i contrasenya al quadre de cerca.

Fitxer CSV

Amb Octoparse, podeu extreure ràpidament dades de taules HTML i exportar les dades a valors separats per comes.

Base de dades

Les dades rascades es poden exportar a la vostra base de dades MySQL o SqlServer.

Funcions avançades d'Octoparà

Aquest programari de raspat web ofereix funcions avançades gratuïtes als usuaris finals. Les característiques inclouen:

  • Proxies
  • XPath
  • Expressió regular
  • Ruta automàtica d'IP
  • Extracció d'horaris
  • 73)

    Octoparse és un programari de raspallat de primera mà que extreu dades de pàgines web i llocs web. Amb Octoparse, podeu obtenir les vostres dades executant una extracció al núvol o llocs de raspat amb la màquina local. Baixeu i instal·leu Octoparse a la vostra PC per separar llocs de xarxes, directoris i publicacions de feina.

December 22, 2017